Mitt forhold til trening.

Jeg skulle ønske jeg likte å trene. At jeg likte følelsen etter en skikkelig god og hard treningsøkt, men slik er det ikke for meg. Jeg får virkelig ikke noen som helst slags form for glede av trening og den energien og freshe følelsen som alle snakker om etter en treningsøkt er det bare å glemme.

Hvert år har jeg sagt at jeg skal begynne å trene regelmessig og at jeg skal få det til å bli en del av min livsstil og ikke kun noe jeg gjør i en liten periode. At det heller skal være helsa og ikke sommerkroppen som gjelder. Jeg har egentlig alltid vært en aktiv jente og som liten elsket jeg fotball og var alltid en av de flinkeste jentene i gym - hva skjedde med det haha?! Etter hvert begynte jeg å utforske flere ulike aktiviteter og endte opp med kickboxing hvor jeg fortsatte med den sporten i hele 3 år. Jeg var så glad for at jeg endelig fant en sport som jeg likte og som ikke minst ga meg glede, men så kom høyere utdanning. Mine tre år på BI og spesielt de to siste prioriterte jeg alltid vekk treningen. Jeg var fornøyd med hvordan kroppen så ut og tenkte ikke på hvordan det gikk med helsa eller konsekvensene som kunne komme med tiden. Andre planer dukket hele tiden opp og den tiden jeg ville ta en pause orker jeg ærlig talt ikke å bruke på treningssenteret. Jeg forble med andre ord støttemedlem for SATS.

Jeg pleide alltid å bruke skolen som unnskyldning - "problemet" er at det i dag ikke er en gyldig grunn lenger og jeg må derfor finne en annen. Kødda, denne gangen vil jeg faktisk endre på min livsstil og et av mine største mål er å få trening til å bli en fast del av min hverdag - for i dag kan jeg virkelig ikke huske sist jeg satte foten min på et treningssenter. Det er ikke nok med å ha rask forbrenning og være fornøyd med kroppen på utsiden, men i det siste har jeg tenkt mer på helsa, først og fremst. Jeg vil ikke bli en av de som trener etter å ha opplevd at kroppen slutter å fungere ordentlig, men heller ta meg av saken før noe av dette kan skje. Jeg vil føle meg sterk som før og ikke bli andpusten etter å ha løpt til bussen. Jeg har valgt å ta det med trening veldig seriøst og gjøre noe godt for meg selv og ikke minst vise kroppen at jeg virkelig elsker den.

Motivasjonen er ikke på topp, det skal jeg ærlig innrømme, men denne gangen har jeg valgt å få litt hjelp av en personlig trener og ikke minst en god venn. Hvis det var en ting jeg likte mest med kickboxingen var det at jeg fikk instrukser og motivasjon fra en trener og det er den måten jeg liker det best når det kommer til akkurat dette. Det er ikke snakk om noe "independent woman" på treningssenteret for min del og de av dere som følger meg på insta har skjønt at jeg ikke helt vet hvordan man skal bruke de ulike maskinene, hehe... Anyways, jeg gleder meg til en liten endring og til å forhåpentligvis klare å bli litt mer glad i å trene med tiden som kommer. Mandag var day 1 og jeg skal ærlig innrømme at jeg likte det, litt.

xx, Anna .

  • LIFESTYLE

Liker

Kommentarer

maddekk
maddekk,
Lykke til 😊 Du har en dyktig PT!
nouw.com/maddekk
Emiliesyvertsen
Emiliesyvertsen,
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa