MINE SISTE OG BESTE INNKJØP

Ahhh - jeg elsker å shoppe når vi nærmer oss våren da det er så mye inspirasjon å hente overalt! Som regel pleier jeg å ha en skikkelig shoppingrunde på den tiden av året for å oppdatere klesskapet mitt, men denne gangen har jeg heller fokusert på å kjøpe inn ting jeg virkelig trenger (ordet "trenger" kan diskuteres i denne sammenhengen). Neida, jeg prøver bare å si at jeg har vært veldig forsiktig når det kommer til shoppingen og spurt meg selv to ganger om jeg virkelig trenger dette før et eventuelt kjøp - dette for å være både snill mot meg selv, lommeboken og ikke minst miljøet!

Jeg tenkte uansett at jeg ville dele mine siste og beste innkjøp med dere som er en blanding av mine makeup musthaves, basics som jeg trenger, noe godt for sjelen og hodet og noe fint som jeg gleder meg til å bruke.

Jakten på Soleil Tan De Chanel var tung, hjerteskjærende og overhodet ikke en enkel jobb (lol excuse mine dramaqueen vibes). Jeg har nemlig funnet ut av at de skal slutte å produsere dette mirakelproduktet og vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg?! De av dere som bruker denne eller har testet den vet helt sikkert hva jeg mener. Det er uansett min all-time favorite bronzer og jeg bruker den som en base for å varme opp ansiktet. Gløden og fargen man får er helt amazing og jeg er så glad for at jeg fikk tilsendt denne all the way from Italy. Altså jeg varslet alle mine kontakter for å få tak i den og min kjære venninne Saloua reddet meg - bless you.

Et annet fantastisk kjøp er Glossier sin Generation G leppestift i fargen CAKE som har velsignet leppene mine - sånn helt seriøst. Dette er den mest perfekte nude leppestiften jeg noen gang har brukt og tro det eller ei - jeg liker den mer enn Velvet Teddy (klarer ikke tro at jeg sier dette). Jeg tester flere Glossier produkter for øyeblikket og denne er helt klart en ny favoritt.

Jeg er avhengig av belter og går nesten alltid med det. Jeg har nemlig et problem med de fleste buksene jeg prøver og hvis jeg ikke bruker et belte ender jeg opp med at det blir alt for løst rundt midjen. Jeg trengte uansett et svart belte med sølv-detaljer og gikk for et fra Cala Jade som jeg har siklet etter lenge.

Selv om t-skjorter er noe av det enkleste å finne så slet jeg faktisk med å finne akkurat den jeg hadde i hodet. Jeg var på utkikk etter oversized t-skjorter som hadde litt tykt materiale og fant de perfekte hos BikBok! Jeg kjøpte en i hvit og en i Camel.

Hehe - jeg klarte ikke motstå fristelsen da jeg så disse sandaleneZARA. Det eneste jeg venter på nå er at det skal bli varmt nok slik at jeg kan gå rundt i disse! De er svarte, chic og passer med så utrolig mange plagg - løp og kjøp si er jeg bare!

Som jeg fortalte dere har jeg kjøpt en del bøker og for tiden leser jeg SKAMLØS. Dette er en utrolig bra og tankevekkende bok som jeg synes alle bør lese. Boken er skrevet av tre fantastiske jenter, Nancy Herz, Sofia Nesrine Srour og Amina Bile, som i en og samme bok har samlet ulike historier fra jenter som har opplevd negativ sosial kontroll. I boken diskuteres det hvordan det konstant er å bli begrenset, korrigert og skambelagt og veien vidre mot skamløshet. Jeg er ikke ferdig med den, man kan allerede anbefale den.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

vildekvalvik
vildekvalvik,
Så mye fint😍🙌🏽
nouw.com/vildekvalvik
livetmitt93
livetmitt93,
Mye fint her 😊
nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa