MINE SISTE BEAUTY FAVORITTER

Inneholder noen sponsede produkter

Hallo !

Nå er det veldig lenge siden jeg har delt noen beauty-favoritter med dere og tenkte at det nå er på tide! Tidligere har jeg månedlig delt dette med dere, men det er ikke alltid man har noen favoritter liggende og som mange av dere vet, er det ikke alltid like enkelt å finne noen produkter som du vil kaste pengene dine til.

Ting har derfor tatt litt lenger tid enn vanlig, men i løpet av sommeren har jeg klart å samle noen faves som virkelig er verdt å dele med dere. Jeg har i hvert fall brukt disse i en lang periode nå og elsker hver eneste av dem - wii!!

1. SOL DE JANEIRO BRAZILIAN BUM BUM CREAM
Denne bodylotion'en er sommer og magi i en krukke! Hands down en av de beste kremene jeg noen gang har brukt og jeg elsker at den enkel trekker inn og etterlater huden glødende. Den lukter forresten HELT fantastisk og er veldig drøy i bruk. Denne har jeg brukt i hele sommer og har selvfølgelig planer om å kjøpe en ny en så fort den blir ferdig.
Den får du kjøpt på VITA!


2. YSL VOLUME EFFET FAUX CILS MASCARA
Som jeg skrev på Instagram så fortjener dette produktet en egen post:
Hvis du liker separasjon og masse volum for vippene, så må du bare teste ut denne og takke meg senere! Jeg har brukt den lenge og elsker at den er enkel å påføre og at du kan bygge opp dramatikken. Den passer perfekt for både no-makeup-makeup-days og samtidig de extra dagene hvor man vil at vippene skal synes fra 500m avstand
10/10 av meg - for volumen jeg fikk var helt maaaagisk ✨


3. LANEIGE LIP SLEEPING MASK
Altså jeg har ventet på dagen denne endelig skulle bli lansert i Norge og endelig kan man få tak i dette fantastiske koreanske merket på LOCO. Denne leppemasken hadde jeg hørt så sinnsykt mye om og jeg skjønner hvorfor. Du står virkelig opp med silkemyke lepper og jeg bruker den hver kveld før jeg legger meg.


4. CLINIQUE MOISTURE SURGE 72-HOUR
En fantastisk gel-krem som gir utrolig godt med fuktighet. Jeg føler også at denne på en måte nedkjølte huden min og har brukt den konstant siden jeg fikk den. En veldig god fuktighetskrem til en god pris - og du får kjøpt den på VITA også.


5. BENEFIT HOOLA BRONZING POWDER
Where have you been all my life, jeg bare?!
En veldig god og matt bronzer som legger "skygger" på en helt perfekt og naturlig måte. En venninne av meg kjøpte den til meg fra Sephora i utlandet og sa jeg måtte teste den ut - og jeg er så takknemlig for det. Give it a try, du kommer ikke til å angre.


6. DAVINES THE SPOTLIGHT CIRCLE
En supergod maske som gir fantastisk glans til håret. Jeg har tidligere snakket om hvor magiske maskene til Davines er og denne er garantert en favoritt som redder et slitent og livløst hår, hver eneste gang!


7. BOBBI BROWN VITAMIN ENRICHED FACE BASE
Hvor mange ganger har jeg ikke snakket om denne primeren?
Mange ganger, men jeg nevner den på nytt fordi den har reddet mine makup-dager denne sommeren. Sminken beveger ikke på seg og er helt like mot slutten av dagen, takket være denne magiske krukken. Helt klart min favoritt primer ever.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Haliima
Haliima,
Clinique sin moisture surge gir utrolig bra fukighet, ja! Har lenge prøvd å finne en god primer, skal få prøvd ut Bobbi brown sin 😊
nouw.com/haliima
PernilleKepaza
PernilleKepaza,
Ååå, så flotte produkter 😍😍
nouw.com/pernillekepaza
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa