MIN DRIVKRAFT.

”Hvordan er det du gjør det og hvordan rekker du alt du driver med? Jeg sliter med å komme meg opp fra sengen for å dra på skolen liksom..”

Etter å ha blogget en liten periode begynte det å strømme inn spørsmål om hvordan jeg får tid til å blogge, studere på heltid og jobbe ved siden av det hele. I hvert fall når folk så at jeg klarte å holde meg på topplisten. Hver gang jeg dro på samarbeidsmøter og ble spurt om hvordan hverdagen min ellers er og hva jeg driver med på siden, ble de alltid sjokkert.

Jeg skjønte aldri hvorfor folk rundt meg ble så sjokkert, for meg var det jeg drev med aldri noe annerledes eller vanskelig. Jeg så på det som helt normalt og noe som flere gjorde og vellyktes med. Jeg så aldri på hverdagen min som overfylt selv om jeg gjør mye på en gang. Jeg studerer på dagen, blogger på kvelden, står opp dagen etter for å dra på jobb og er på ulike møter, shoots og eventer mellom det hele – det er min flyt. En hverdag jeg selv har valgt og skapt.

Det er andre rundt meg som har fått meg til å stille spørsmål rundt min egen hverdag. Jeg begynte å tenke mer på det etter at flere spurte om de samme tingene, etter at alle lurte på hvordan jeg strukturerer dagen min og hvordan jeg planlegger. For alt skjer egentlig automatisk fra min side og det er på grunn av en eneste ting - min egen drivkraft som jeg nå skal fortelle deg om.

Før jeg begynner å fortelle deg om hvordan jeg klarer å ha så mange baller i luften og fortsatt gjøre det bra så må du gjøre deg klar for at dette blir litt cliche, men at det kommer rett fra hjertet. For det viktigste er ikke at du vet hvordan du skal strukturere dagen din, det viktigste er at du elsker det du driver med, at du gleder deg til å dra på jobb og at du med glede kan være våken til klokken 3 på natten for å gjøre klart et innlegg til dagen etter. Alt handler om kjærlighet for det du driver med – for gjennom kjærlighet kommer ambisjoner.

Jeg er en målbevisst jente. Jeg vet hva jeg vil ha og jeg gjør alt for å komme nærmere drømmen min, uansett hvor lang tid det kommer til å ta. Viktigst av alt har jeg tro på drømmene mine og tro på meg selv. Mammaen min har alltid lært meg at det ikke finnes dumme eller smarte mennesker, lykkelige eller triste, vellykkede eller mislykkede, men at det finnes mennesker som jobber for det de vil og mennesker som ikke gjør det. Ingen blir født med en spesiell evne til å skinne ekstra godt. Alt handler om hva man gjør det til og hva man prioriterer. Disse ordene er jeg vokst opp med og de løfter meg fortsatt opp den dag i dag.

Alle viktige valg jeg har tatt frem til nå har vært avhengig av hva jeg brenner for og hva mitt hjerte dunker ekstra fort for. Til tross for gode karakterer valgte jeg for eksempel ikke den linja som skulle gi meg et yrke med den høyeste lønnen. Jeg valgte heller å lytte til meg selv for å finne ut av hvor jeg kunne bruke mine evner best og hvor jeg kunne innblande mine interesser. Jeg valgte ikke å blogge for å tjene penger eller få sponsede produkter. Jeg startet denne bloggen fordi jeg ville uttrykke meg på en spesiell måte og fordi mote alltid har vært en viktig del av meg. Jeg valgte å blogge fordi det gir meg glede og kjærlighet av å få ned noen ord på et blankt ark. Jeg valgte ikke å jobbe fordi jeg var tørst etter en inntekt. Jeg valgte å jobbe fordi jeg følte at jeg gjennom akkurat den jobben kunne få den erfaringen jeg var ute etter, at jeg på denne arbeidsplassen kunne vokse og utvikle meg slik jeg selv ønsket.

Kjærligheten for mine interesser og målbevisstheten har alltid vært ledetråden til alt jeg har drevet med – for jeg har en tro på at man kommer langt av å lytte til seg selv og sette noen mål som man virkelig brenner for. Ambisjoner skapes av drømmer man av hele sitt hjerte ønsker å nå, ikke av mål foreldrene dine har satt eller av mål som skal gi deg mest penger i dette livet. Når jeg snakker om dette foran andre så hører jeg ofte ”men i bunn og grunn så gjør du dette for å tjene penger og kunne leve av det”, og det er for så vidt helt sant, men forskjellen er her at jeg hadde drevet med akkurat det samme om penger ikke hadde en verdi.

Jeg klarer å studere, blogge og jobbe på heltid fordi jeg elsker det jeg driver med. Så om du ikke er fornøyd med studie ditt? Avslutt det og gå for det du egentlig vil gjøre for resten av livet, velg det studiet som representerer deg. Om du ikke liker jobben din? Finn en ny en. Om du har et ønske eller en hobby som kun ligger mellom fire vegger? Bryt ned veggene og vis den til resten av verden. For du har faktisk ingenting å tape og til slutt angrer vi ikke på valgene vi har tatt, men mulighetene vi aldri tok.

Jeg skal ikke lyve og si at jeg ikke har mye å gjøre, men når jeg gjør det med glede blir det automatisk enkelt for meg. Alt handler om å sette de riktige målene for deg selv, uavhengig av hva andre definerer som ”riktig”. Det er i hvert fall det jeg har gjort og selv om jeg ikke har kommet så langt ennå, så vet jeg at jeg en dag kommer til å være der jeg ønsker, fordi jeg tror på min drøm, mine mål og mine ambisjoner – og det kan hvem som helst gjøre.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

TuvaSvare
TuvaSvare,
Dette innlegget elsket jeg! Du er så flink og inspirerende <3
nouw.com/tuvasvare
annarasmia
annarasmia,
tusen takk fine ❤️
nouw.com/annarasmia
Namini
Namini,
Det er fantastisk å kunne lese et slikt innlegg, og faktisk se hvor all drivkraften og viljestyrken kommer fra <3 Jeg personlig finner så mye inspirasjon ikke bare i bloggen din, men i den personen du uttrykker deg for å være. Takknemlig for en blogger, og person som deg, genuin og oppriktig person med stor fremtid foran seg <3 #heierpådegfrasidelinjen
nouw.com/namini
annarasmia
annarasmia,
Jeg blir helt målløs her. Tusen takk vakre deg <3 jeg setter så storpris på det.
nouw.com/annarasmia
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa