MAY DAY THROUGH PICTURES VOL.1

Jeg får ofte spørsmål om hvordan en vanlig hverdag er for meg og flere av dere ønsker at jeg skal dele mer av hverdagen min med dere. Det er ikke så veldig mye spesielt som skjer for tiden, men jeg føler jeg går rundt i en evig rutine der dagene er de samme, men samtidig ikke. Det er litt vanskelig å forklare situasjonen, men jeg føler det alltid er slik når det er vinter og mørkt - uansett hvor mye man prøver å gjøre noe gøy i løpet av dagen ender den uansett opp som dagen før, haha... Det er så mye lettere å finne på ting når det er sommer og sol og ikke minst føler jeg at de beste minnene blir skapt på den tiden. 

Jeg har uansett bestemt meg for å bli flinkere til å dele mer av hverdagen min med dere og det har jeg sagt en stund nå - selv om jeg sikkert ikke har en så annerledes hverdag enn den du som sitter å leser dette innlegget har. Det er uansett gøy - så her har du dagen min gjennom bilder!

06:15 ringer alarmen hver morgen og den første halvtimen ser sånn ca. ut som dette. Jeg tar på meg mask... jeg mener sminken og gjør meg klar for en ny dag. Den nye sminkerutinen min tar sånn seriøst 15 min, men jeg er så slapp og trøtt hver morgen at jeg ting seriøst tar dobbelt så lang tid...

Dagens outfit var veldig casual og looken var veldig enkel med håret i dott og naturlig sminke. Jeg gikk for en digg genser, et par flared jeans og en digg kåpe.

Jeg satte kursen mot t-bane stasjonen. Rakk ikke første banen selv om jeg hadde gjort det om jeg spurta i 10 sekunder. Orket ikke. Sånn seriøst, jeg er ferdig med å løpe etter baner og busser for jeg har gjort nok av det i løpet av barndommen, lol. Jeg tenker heller at det er bedre å vente i 5 min enn å stresse så tidlig og ødelegge dagen sin - eller det var det mamma pleide å si til meg og nå har det bare blitt en personlig mening også. Jeg satte meg uansett ned for å lese siste delen av Tante Ulrikkes Vei. Jeg har begynt å lese hver dag til og fra jobb og elsker det. Tiden går så fort og det er nesten som om jeg gleder meg til turen. Denne gangen leste jeg sakte. Veldig sakte, men en frykt for å bli ferdig med boken alt for fort. Ord for ord leste jeg meg fra Tveita til Fornebu og 50 minutter føltes plutselig som 15.

Velkommen til plassen som jeg tilbringer rundt 8 timer på hver eneste dag. Dette er hvor jeg slipper kreativiteten løs og gjør noe av det jeg liker mest. Jeg setter meg ned på kontorstolen og begynner å planlegge kommende dager og innhold som skal skapes. Inn og ut av møter og planlegging gikk dagen veldig fort.

Etter jobb var planen å møte Rawdah i byen. Det var en stund siden sist. Hun sa hun var litt forsinket og det gjorde meg egentlig ingenting - for jeg hadde 10 sider igjen av boken som jeg bare måtte klare å fullføre for å kunne konsentrere meg resten av dagen. På Byporten like ved hovedinngangen sto jeg i et hjørne og slukte de siste ordene av en av de beste bøkene jeg har lest. Det var gåsehud gjennom de siste sidene og øyne som ikke klarte å stoppe å lete etter bokstavene - som om noen skulle ta fra meg boken og aldri gi meg den tilbake. Sånn var det. Jeg fullførte den, så meg rundt, tenkte litt og smilte. Fyfaen for en bra og viktig bok. chapeau bas, virkelig.

Vi dro til Olivia. Begge var keene på pasta og selv om jeg visste hva jeg ville ha men en gang jeg satte meg ba jeg servitøren om litt mer tid til å tenke - ikke spør meg hvorfor, men noen ganger lurer man bare seg selv til å tro at man endelig skal prøve noe nytt. Det skjedde ikke. Det ble Pasta di manzo, som vanlig. Det var veldig hyggelig å catche opp med nydeligste Rawdah igjen. En helt RÅ jente som jeg digger.

På vei hjem igjen starta jeg på en ny bok. "Operasjon Gamma" som handler om et av Norges farligste kriminelle miljø. Jeg åpnet boken og det første som slo meg var bilde av området jeg bor i. Det blir spennende. Og ja, det er ikke lenge siden jeg ble så interessert i å lese bøker på fritiden min, men som du kanskje ser så er det et fast mønster i hva jeg liker å lese om. Jeg har kjøpt Sapiens også, men er ikke klar for å lese den helt enda - føler det er mye luft i den boken og at jeg må være i en helt spesiell mood før jeg blar meg frem til første kapittel.

Planen om å da rett hjem ble litt endret og jeg endte opp med å møte Sommi og Sevval før jeg gikk hjem. Plutselig dukket det opp noen ting som jeg bare måtte dele med dem og de var heldigvis lett tilgjengelige og best av alt sammen. Vi ble sittende i flere minutter og snakke før vi ble kasta ut av senteret og gikk hver vår vei. På vei hjem tenkte jeg på hvordan ting kan dukke opp når man minst forvente det. Skal jeg le eller grine? Ta deg sammen, Anna.

Akkurat nå sitter jeg i min dinosaur-pysj, med pc´en over fanget og en varm kopp med Anis. Jeg må svare på noen mail, planlegge litt og gjøre meg klar for en ny dag.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa