MARBLE LOVE

Hvor vakkert er ikke marmor?

Jeg elsker alt som er marble fordi jeg synes det er veldig enkelt, men samtidig classy og fint. Jeg kjøper alltid småting som er dekket av marbleprints og synes de i seg selv er pynt man kan ha liggende på skrivebordet eller andre små hjørner og kroker i huset.

I samarbeid med CaseApp har jeg designet to utrolig kule deksler, en for min Iphone 6s Plus og for min Macbook Air. Jeg valgte hvitt marble for min Macbook og rosegold marble for min Iphone og satte initialene mine på begge dekslene og elsker resultatet!

Jeg er helt forelsket i dette Iphone-dekselet!

Jeg er utrolig fornøyd med kvaliteten på produktene og ikke minst på hvor lett det var å designe dekslene. Det eneste man trenger å gjøre er å velge det produktet/dekselet man liker også kommer man automatisk inn på designsiden. Du trenger ikke designe det og kan også kjøpe det uten noe ekstra på, prisen vil uansett ikke forandre seg.

Bruk rabattkoden ANNARASMIA20 og få 20% på et valgfritt kjøp fra CaseApp ♡ Rabattkoden varer ut April.

I samarbeid med CaseApp har jeg også en GIVEAWAY! Vær med i trekningen av et gavekort på 300 kr som tilsvarer prisen av et valgfritt deksel for din iphone eller Macbook ved å:

1. Like Facebook siden min her

2. Kommentere et hjerte under min instagram-posten min her


Vinneren lanseres i løpet av neste uke. Lykke til!


X, Anna.

(sponset)

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa