LINEN LOVIN'

For en fantastisk helg det har vært!
De tre siste dagene har vært en drøm og været kunne jeg ikke klage på. Det føltes som om jeg var på ferie og hvis Oslo fortsetter å være så fin, er det like greit å bare bli her. Jeg skal være ærlig med å si at jeg i det siste har vært så stresset over det forvirrende været at jeg har begynt å se på reiser - for jeg har skikkelig behov for å koble helt av og lade batteriene litt. Heldigvis fikk jeg gjort dette i løpet av helgen og er klar for en ny uke!

By the way; hvis det er noe jeg er skikkelig obsessed over denne sommeren så er det klær av lin! Det er noe skikkelig sommerlig med det stoffet og er helt klart det beste du kan ha på hvis det er varmt. De fleste plaggene jeg har kjøpt inn for denne varme sesongen er av lin og det er fordi det er super behagelig, men ser samtidig veldig elegant ut og jeg er så fornøyd med mitt nye skjørt fra Mango! Hvis du vil ha noe liknende så anbefaler jeg deg å ta turen innom Mango og Zara - her kan du i hvert fall se hvordan jeg har valgt å style det!

OUTFIT DETAILS
Skirt - Mango
Top - H&M (old season)
Kitten Heels - Gina Tricot
Bag - Louis Vuitton
Sunglasses - PRADA
Earrings - Glitter

Det er jo fortsatt helg og denne søndagen skal nytes godt den også! På planen idag er det fotballkamp sammen med noen kompiser, nyte det fine været og ikke minst planlegge den kommende uken. Imorgen skal jeg forresten gjøre noe nytt som jeg både gleder og gruer meg til og det kommer helt sikkert en liten update på det snart!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Hva er det du ikke stråler i? Altsåå, woooow!
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa