KJÆRE BESTEVENN,

"Det er litt sykt å tenke på at denne dagen har kommet. Når jeg mimrer tilbake til våres yngre tider så snakket vi alltid om at vi gledet oss til slike høydepunkt som dette. Hovedgrunnen var ikke fordi vi ventet på at en av oss skulle forlove seg, men det handlet mer om å se hvor lang vennskapet skulle ta oss. Det handlet om å se hvilke andre gode hendelser vi skulle dele sammen i senere fremtid og hvordan vi sammen skulle vokse til en dag som dette. Så her står vi, med enda større kjærlighet enn før på en dag som vi begge har ventet på.

Livet har løpt og du tar et stort og viktig steg i livet, men når vi står sammen er det fortsatt Anna og Nora på sparkesykkel langs Sinsens gater, og slik vil det alltid være uansett hvor store valg du eller jeg tar i dette livet.

Som jeg alltid sier til deg, så er du det godeste mennesket jeg vet om og den som står meg aller nært og for det ønsker jeg deg kun det beste i dette livet. Jeg håper dette er fortsettelsen på et lykkelig liv hvor det kun blomstrer glede, suksess og latter. Jeg håper du og Ali sammen kan bygge et liv slik dere ønsker uten noen onde dager og stunder.

Gratulerer så mye til deg og Ali med forlovelsen, min vakre bestie. Måtte gud beskytte dere og gi dere blessings on blessings.

Jeg elsker deg."

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Nana
,
Bestevenner for live. Jeg er vildig glad i dere❤️❤️
BEYOUI
BEYOUI,

Åhh så rørende å lese 😍 Gratulerer så mye til Nora!

nouw.com/beyoui
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa