PRESSEFROKOST MED KICKS

I dag var jeg på pressefrokost hos den nye KICKS flagship butikken på Glasmagasinet. Wow dere. ENDELIG har det kommet flere kjente merker til Norge og denne butikken er en drøm i seg selv.

Jeg fikk opplevd de ulike behandlingene de har og tilbyr og følte meg så fresh i det jeg gikk ut. Glasmagasinet er nå tilbake og denne butikken er garantert favoritten. Jeg fant både nye og kjente merkevarer og oppsettet var helt fantastisk. Det var rett og slett en utrolig koselig morgen med mange fine og hyggelige mennesker. 


Imorgen skal jeg og noen andre bloggere være der fra 16:00-19:00 for å dele og snakke litt om våres favoritt skjønnhetsprodukter . I tillegg vil det bli musikk, konkurranser, aktiviteter og utdeling av goodiebags for de som handler for minst 500kr. BEST av alt er det 20% på hele butikken! Kom gjerne innom for å hilse ❤️ Jeg håper på å se noen av dere der.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa