Is it worth the money and the hype?

Hey babes - Let´s talk beauty!

Når jeg var i Roma var jeg selvfølgelig innom Sephora flere ganger og fikk hamstret inn en del godsaker. Ekstra gira ble jeg når jeg så at de hadde HudaBeauty produkter der og måtte ta med meg noen hjem. Jeg kjøpte FauxFilter foundationen som absolutt ALLE har snakket om og en av de populære matte liquid lipstickene som vi nesten ser på alle make-up tutorials. Hovedgrunnen til hvorfor jeg kjøpte de var faktisk for å få en bekreftelse på om de er verdt all the hype. Folk har jo tatt helt av når det kommer til HudaBeauty og jeg måtte gi de en sjanse og teste de ut selv. La oss ta en nærmere titt på de ulike produktene og min ærlige mening om dem.

Fauxfilter Foundation

Beskrivelse:
Packed with a high percentage of ultra-refined pigments, the #fauxfilter Foundation visibly smooths and evens skin texture, diminishing the appearance of blemishes, scars, hyperpigmentation, and redness to create a flawless, airbrushed finish.
HIGH COVERAGE CREAM FOUNDATION - EFFORTLESS APPLICATION - CAMOFLAGES IMPERFECTIONS & PIGMENTATIONS - SOFT FOCUS FILTER FINISH

Pris:
$40 / rundt 400kr

Farge:
Amaretti 310G

Min mening:
Når jeg først tok foundationen ut av boksen synes jeg den så litt "billig" ut i forhold til prisen, jeg forventet litt mer når det kom til designet og utformingen. Når det kom til selve produktet så likte jeg ikke hvordan den satt på huden med det første fordi jeg syntes det var veldig synlig at jeg hadde noe på huden. Etter å ha latt den trekke godt inn fikk jeg til slutt oppnå den finishen jeg ønsket meg - du må med andre ord ikke dømme den med en gang etter påføring. Foundationen er ekstremt dekkende og gir deg en veldig soft finish. Jeg følte også at den minimaliserte synligheten av porer og andre urenheter. Samtidig skjønte jeg med en gang at dette ikke er en foundation jeg hadde brukt på hverdager, men heller til photoshoots og andre dager hvor jeg virkelig føler for å pynte meg. Dette er altså ikke en foundation for deg som ønsker en naturlig look.

Er den verdt pengene?
Yes, det er den! Jeg ble faktisk svært overrasket over at den ga meg den såkalte "fauxfilter" følelsen. Jeg trengte en foundation som var mer dekkende enn de jeg hadde og angrer ikke på valget jeg landet på. Jeg kan anbefale deg denne om du trenger en ekstra dekkende foundation som gir en flawless finish. Jeg ble i hvert fall veldig overrasket!

Liquid Matte

Beskrivelse:
The Liquid Matte, an unrivaled take on the liquid lipstick. The tried and true comfort-wear formula from top beauty expert, Huda Kattan, is infused with antioxidants and an exclusive complex to help maintain the lips' hydration. The lightweight formula glides on a thin coat of color that intensifies as it sets to a matte, transfer-free finish with amazing staying power. You might even forget you're wearing anything on your lips at all!

Pris:
$20 / rundt 200kr

Farge:
Bombshell

Min mening og er den verdt pengene?
THE BEST LIQUID LIPSTICK EVER! Dette produktet fortjener all the hype og garantert pengene. Den er ekstremt lett på leppene og varer hele dagen! Fargen er pigmentert og bombshell er den perfekte nude-rosa fargen. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere av den og er et must å ha og ikke minst prøve!

-

Som dere sikkert skjønte så elsket jeg begge produktene og synes også at de er verdt pengene og all the hype. Om du vurderer å kjøpe disse så trenger du virkelig ikke tvile neste gang du er innom Sephora. Produktene til Huda skuffet ikke.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Star
Star,
Så fin veske du har, Gucci 😍 Hva koster den?
rikke
rikke ,

du må jo ta bilder av deg med produktene på da, din advokado gjøk

duvethvemjeger.123.org
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LATEST

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa