INSTAGRAM LATELY

"Whaaaat, du har sluttet med svart og hvit bakgrunn?!" fikk jeg høre mye etter at jeg la utt et litt mer fargerikt bilde på profilen min for noen dager siden. En grå bakgrunn var liksom "my thing" og jeg liker alltid å ha tema for min Instagram. I en veldig lang periode hadde jeg svart og hvit bakgrunn for å oppnå en sammenhengende feed, uansett hva jeg skulle poste bilde av og likte det faktisk veldig godt. Jeg er skikkelig nørd når det kommer til insta og bryr meg veldig om hvordan feeden min og bildene mine ser ut. Det er veldig rart, men når jeg er fornøyd med feeden min så er jeg så og si fornøyd med alt annet, hahah!

Ette å ha benyttet meg av den samme redigeringsformen i over ett år, må jeg si at jeg ble litt lei og trengte en endring. Jeg brukte faktisk veldig lang tid på å finne nye apper, metoder og ikke minst for å bestemme meg for hvordan den nye feeden skulle se ut, for det er faktisk ingen enkel jobb - i hvert fall ikke når man er så pirkete og kresen på akkurat dette. Jeg bestemte meg til slutt for å gå for en veldig lys/pastell aktig feed med et preg av vintage og er veldig fornøyd med hvordan den ser ut så langt - forandring fryder!

Som jeg har snakket om tidligere pleier jeg alltid å bruke det samme filteret på alle bildene mine for å holde en "flyt" i feeden og er det beste tipset jeg har til deg og du ønsker det samme. Jeg bruker nå appen VSCO og filteret A4. Og heyy, om du ikke følger meg på instagram så finner du meg under navnet @annarasmiaa.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Ur feed is a blessing and inspo <3
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa