I´M BACK!

Jeg er endelig tilbake til bloggingen og må beklage for en veldig dårlig oppdatering de siste ukene. Jeg hadde min første eksamen i Markedsrett og Etikk i dag og kan endelig legge fra meg alt som har noe med det faget å gjøre. Selv om jeg alltid liker å dele opp tiden min til både bloggingen og studielivet så var det null tid for dette denne gangen, for fokuset mitt var kun rettet mot en tykk lovsamling som veide mer enn meg selv. Det er uansett utrolig deilig å være ferdig med første eksamen - nå er det bare tre til i tillegg til en bachelor oppgave... Takk og pris er dette den siste eksamens perioden jeg kommer til å ha på veldig lenge.

BABY, BABY PINK

Du vet når du angrer på at du ikke kjøpte et plagg - for å så dra tilbake og finne ut at den er utsolgt? Dette er hva som skjedde med meg når det kom til denne rosa toppen, men hele ett år senere fant jeg den igjen (ikke spør meg hvordan) og måtte selvfølgelig kjøpe den! Jeg stylet toppen med et skinnskjørt, høye heler og statement øredobber for å bryte litt ned på det feminine og søte preget toppen bar på.

OUTFIT DETAILS

Top - H&M

Bag and Skrit - Gina Tricot

Heels - BikBok

Earrings - Glitter

Sunglasses - eBay

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Linnhege
Linnhege,
Namini
Namini,
SLAYING MY LIFE! Så godt å se et innlegg fra deg igjen, fineste Anna <3
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa