I WOKE UP IN...

Rome, Italy

Spontane øyeblikk er for meg det som gjør det gøy å leve. Det å ta ting på sparket og gripe ulike sjanser uten om å tenke seg om to ganger. Det å bestille flybilletter og reise den samme dagen helt ut av det blå. Det å pakke kofferten, sette seg i en taxi og forlate hjembyen sin i noen dager uten om å være helt mentalt klar for det. Det er slike øyeblikk jeg lever for. For livet blir for kjedelig om vi skal følge agendaen vår på punkt og prikke hele tiden og selv om agendaen nesten alltid er fullbooket, er det av og til greit med noen unntak.

I dag våknet jeg i Roma takket være et slikt spontant øyeblikk. Jeg liker å være spontan, men har aldri tatt et så kjapt reisevalg og satt meg på et fly kun noen få timer etter. Mamma sende meg en melding med dette forslaget og det tok ikke mange sekunder før jeg svarte "bestill". Jeg trengte det og motivasjonen min trengte det. Jeg måtte komme meg litt vekk fra kulde, snø og rutine og jeg er helt sikker på at Roma er et riktig valg sammen med verdens herligste skapning.

Jeg skal utforske denne fantastiske byen for første gang og hadde satt utrolig stor pris på ulike anbefalinger fra de av dere som har vært her før! Jeg blir her i en hel uke og skal selvfølgelig ta dere med på denne reisen og oppdatere bloggen så ofte jeg kan.

Today´s views

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

martheoe
martheoe,
Så deilig! Roma er min favorittby! Så mange fine bygg og ting å se + god mat! Vil anbefale å gå rundt å bare se.. Så vil du bli overtasket rundt hvert hjørne! Spesielt fontenene er fine, men også parken Villa Bourgese 😊
nouw.com/martheoe
matsvart
matsvart,
jealous😍😍😍
nouw.com/matsvart
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa