I MADE IT.

Etter 3 år på Handelshøyskolen BI er jeg endelig ferdigutdannet med en Bachelorgrad i Markedsføringsledelse.
Denne reisen har vært krevende, utfordrende, lærerik, tøff, men samtidig helt fantastisk. I løpet av 3 år har jeg vokst og utviklet meg mer enn aldri før og jeg har med mine egne hender klart å forme veien videre. Etter alt for sene kvelder i D-blokka, overdose på flapjack med sjokolade fra Amigo og en smule mental breakdowns står jeg endelig her med Bachelorgraden min i hånda - en bacheloroppgave som er skrevet om noe jeg brenner for og noe jeg driver med fordi jeg elsker det. Denne oppgaven er definisjonen på "blod, svette og tårer" og jeg kunne ikke vært mer stolt av meg selv.

Tusen takk til familie og venner som har vært støttende og motiverende gjennom hele prosessen - uten dere hadde ingenting vært mulig.

After 3 years at Handelshøyskolen BI I’ve finally earned a bachelor degree in Marketing management. This journey has been demanding, challenging, educational, tough, but at the same time extremely amazing. During these 3 years I’ve grown and developed myself more than ever and I have myself to thank for the pathway I’ve created. After too many late nights at the D-building, overdose on flapjack with chocolate from Amigo and a little bit of mental breakdowns, I’m finally standing here with my bachelor degree in my hand. A bachelor thesis written about a passion of mine and something I do out of love. This bachelor thesis is the definition of “blood, sweat and tears”, and I couldn’t be more proud of myself . Thank you so much to my family and friends who have been supportive of me and motivating me through this whole process - without you none of this would have been possible .

Jeg og Siri har sammen skrevet en oppgave om hvor viktig det er at bedrifter per dags dato benytter seg av sosiale medier og ikke minst influencer-marketing for å styrke deres merkekjennskap. Vi valgte å skrive om en bedrift som vi så hadde store utfordringer når det kom til dette og kom med anbefalinger med håp om å hjelpe denne bedriften. Jeg elsker at jeg endte opp med å velge et tema som er en kombinasjon av min hobby og mitt fagfelt.

I MADE IT.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Gratulerer så mye, velfortjent😃👏🏻
nouw.com/frulea
Nora Deyana
,
Mabrouk habibti! 🎓
Du er så flink 💕💕💕

INSTAGRAM: @annarasmiaa