I DAG ER EN SÅNN DAG

Jeg føler meg litt tom i dag. Like tom som Oslos gater er tomme for grus på sitt aller glatteste.

Eller kanskje litt for full? Jeg tror ikke helt jeg vet hva jeg føler i dag, for i dag er en sånn dag. En dag hvor jeg egentlig føler jeg bare suger i alt. En dag hvor tanken på alt som er og alt som kommer til å skje rister kroppen min idet jeg reiser meg opp fra senga. En dag hvor jeg tenker gjennom hele livet, valg jeg har tatt og om egentlig alle disse har vært de riktige for meg. For til tider føler jeg meg som en 6 åring sperret i en voksen kropp.

Kravene blir større enn meg og forventningene enda flere. Valgene blir mange og jeg vet ikke om jeg faktisk er moden nok for å ta noen av dem, om jeg skal være ærlig med dere. Redd for å velge feil eller alt for riktig. På dager som dette føler jeg meg sperret i min egen kropp, venter på å bli ferdig med den jævla bacheloren for å glede de nærmeste rundt meg, men hva skjer etter det? Jeg ender opp på et kontor? Jeg vet jeg klarer mer enn det, men jeg har en frykt for fremtiden og jeg vet ikke helt om det er det normalt eller ikke. En frykt for min egen drøm og om jeg noen gang kommer til å nå den. For noen ganger skjønner jeg ikke helt hva min drøm er og jeg blir litt stressa for det. Altså hva er det jeg vil? Jeg vil så mye og det får meg til å føle meg lost. Jeg har ikke funnet mitt ståsted helt enda og på dager som dette føler jeg at jeg går en vei til et veldig ukjent sted, uten om å ha makten til å stoppe eller snu. Jeg er tvunget til å gå, uavhengig om det er 6 år gamle meg, eller snart 22 år gamle meg som vandrer langs veien. Og det er litt skremmende, det.

I dag er en sånn dag. Et helt kaos i en liten kropp.

Liker

Kommentarer

Nana
Nana,
Bekymringene dine er tegn på at du er ansvarsfull og ambisiøs. Lev i dag og nyt den! Drøm om i morgen med kun et smil ellers så stopp drømmen din hvis den forvandles til redsel. Jeg leste en gang noe jeg vil dele med deg: Det er så mange som bor i kjelleren hos seg selv, til tross for at det er ledig i de øverste etasjer der utsynet er vidt og perspektivet betydelig og der frykten for framtiden og det ukjente kan forvandles til forventning.
annarasmia
annarasmia,
dere er så gode. Tusen takk for gode ord ❤️ gull verdt.
nouw.com/annarasmia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa