How to get the perfect tan

Summer needs no filter

Hallo!

Jeg har fått veldig mange spørsmål om hva jeg bruker når jeg soler meg (spesielt etter at jeg la ut dette bildet) og tenkte jeg kunne skrive et innlegg om mine favoritt produkter og komme med noen tips som kanskje kan komme til nytte for noen av dere.

Å oppnå den perfekte brunfargen er et mål hver sommer og jeg liker å gjøre det på en måte som skal resultere i en langvarig farge.

Av lang erfaring og ikke minst testing av mange produkter har jeg kommet frem til hvilken metode jeg liker best. Samtidig er dette en personlig mening av hva jeg synes er bra og det er viktig å huske på at alle reagerer forskjellig på soling, avhengig av hudtype. På den positive siden er dette noe jeg har anbefalt mange og som jeg har fått god tilbakemelding av.

Jeg vil derfor gi dere en liten guide på hvordan jeg forbereder og soler kroppen min hver sommer.

1. Scrub

Å skrubbe kroppen sin skikkelig før man soler seg er kanskje det viktigste steget i denne prosessen. Dette vil være med på å redusere sjansen for at man flasser og vil gi en langvarig brunfarge fordi man kvitter seg med død hud. Gjør deg selv en tjeneste og kjøp en god skrubb med grove korn!

Jeg bruker en skrubb fra RITUALS som heter The ritual of sakura body scrub.

2.sunscreen protection

Før jeg begynner å snakke om solfaktor må jeg innrømme at jeg kunne vært mye flinkere med dette. Anyway… Det jeg pleier å gjøre er å bruke solkrem/olje med faktor den første uken av ferien for å ikke bli brent. Vi som bor i Norge har dessverre hud som ikke ser så mye av sola og jeg vil derfor anbefale dere å starte rolig. Please have mercy on your skin.

Jeg liker å bruke en olje fra PIZ BUIN som beskytter huden, men samtidig gir en fin farge.

3. Face

Selv om jeg ikke bruker solfaktor på kroppen hele perioden er det ingen lek når det kommer til ansiktet. Det er litt ulogisk at jeg bryr meg mer om ansiktet enn resten av kroppen, men litt er bedre enn ingenting. En grunn til hvorfor jeg bryr meg ekstra om ansiktet er fordi jeg har fregner (og elsker det), men om jeg ikke passer på så kan de bli flekkete og ikke se like fine ut lenger. Jeg gikk en gang uten solkrem og fregnene på overleppa mi så seriøst ut som bart og jeg vil helst unngå bart i sommer…

For ansiktet bruker jeg også en solkrem fra PIZ BUIN med 15spf.

4. Lips

Jepp, lepper trenger også beskyttelse! Hvis jeg ikke smører leppene mine blir de uttørket og såre. PIZ BUIN her også, men i 30spf.

5. Tanning oil

Det er her magien kommer inn i bildet. Denne kokosnøttoljen fra HAWAIIAN er F-A-N-T-A-S-T-I-S-K og om du ønsker å oppnå den perfekte bronzefargen så er det dette du trenger. Den lukter helt fantastisk og gjør underverk! Samtidig er dette en sololje uten noe faktor og man må passe på å ikke bli brent. Derfor venter jeg litt med denne og forbedrer heller kroppen min med litt faktor.

6. Aftersun

Det nest-viktigste steget er hva du gjør etter all den stekingen. Å smøre kroppen sin med en god fuktighetskrem er svært viktig for å bevare fargen og igjen for å redusere sjansen for å flasse. Det trenger ikke stå ”aftersun” på flaska for å oppnå best mulig resultat… Jeg anbefaler dere å kjøpe en bodylotion som er rik på Aloe Vera. Dette vil både nedkjøle og gi fuktighet til huden. Dette vil også hjelpe om du blir litt solbrent.

Det var egentlig alt! Jeg håper denne guiden kan være til nytte for noen av dere og om det er noe annet dere lurer på så er jeg helt åpen for spørsmål.

Ha fortsatt en god sommer!

Xoxo, Anna . 

Liker

Kommentarer

Madelenlo
Madelenlo,
Takk for all tipsene, hah trenger virkelig den brunfargen snart;-) klemmer
nouw.com/madelenlo
annarasmia
annarasmia,
Håper det hjelper!❤️
nouw.com/annarasmia
AnniSor
AnniSor,
For en nydelig brunfarge du har opparbeidet deg 😍 Takk for tips! Følger de fleste selv, bortsett fra at jeg dessverre må holde meg vekk fra sololjen hahah! Men kanskje jeg burde bli flinkere til å bruke høyere faktor i ansiktet, for jeg får en haug av fregner som ender opp seende ut som både bart og diverse 😂 Så kanskje ekstra solfaktor vil hjelpe 👌🏼
nouw.com/annisor
annarasmia
annarasmia,
Tusen takk fine deg ❤️ Hahaha Jaa, fregnebarten klarer vi oss godt uten 😂
nouw.com/annarasmia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa