HOW DID MY NEW SKINCARE ROUTINE GO?

Nå har jeg fått testet min nye hudpleie rutine en stund og siden de fleste av dere stemte ja for et review-innlegg så føler jeg at det er perfect timing!

Min nye hudpleie rutine inneholder alt fra A Brighter Truth serien fra Ole Hendriksen, Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask og en Tea Tree olje fra The Body Shop. Jeg erstattet med andre ord alle hovedproduktene som tidligere var en del av rutinen min – og som jeg nevnte sist så gjorde jeg dette fordi jeg følte huden min ble immun mot produktene og trengte en liten endring, men hjalp det?

Yes, it did! Jeg ble utrolig overrasket over hvor godt disse produktene passet huden min og jeg har de siste 2 ukene droppet foundation – det sier en del om hvor gode og pleiende de er! Jeg har nå brukt disse produktene i 2 uker og har oppnådd en mye renere, glødende og friskere hud.

Tea-tree oljen fra The Body Shop må jeg si overrasket meg – for jeg hadde hørt mye om den, men lite visste jeg at den skulle være SÅ bra. Jeg ble seriøst kvitt en kvise over natten og andre kun etter maks 2 dager – dette er en ny favoritt som garantert har kommet for å bli.

My routine

1. Jeg starter alltid med å fjerne sminken med Face The Truth Gel rensen og FOREO maskinen min.

2. Deretter går jeg over kviser med litt tea-tree olje som jeg påfører med en q-tip.

3. Etter at oljen har tørket og gått inn i huden påfører jeg 3 pumps av Truth serumet og fordeler der utover hele ansiktet og nakken.

4. Så tar litt av The Banana Bright Eye Crème og smører under øynene mine med ringfingeren.

5. Tilslutt smører Truth Advanced Moisturizing Crème over hele ansiktet og litt ned mot nakken.

-

Ansiktsmasken bruker jeg en gang i uken, da den er sterk og er derfor ikke en del av den daglige rutinen min.

Jeg likte veldig godt at jeg for en gangs skyld valgte en hel rutine satt sammen av samme serie, da jeg tidligere har brukt produkter fra forskjellige merker. Slik jeg oppfattet det blir det er mye bedre samarbeid mellom produktene som igjen førte til at jeg så et godt resultat mye raskere. Jeg har en kombinert hudtype og kan trygt anbefale alle disse produktene. Disse skal i hvert fall jeg bruke i en god stund før huden skriker om en ny endring. Det er så digg å endelig kunne ha både hud og hår på plass. Det er viktig å ta vare på seg selv, spesielt i eksamenstiden...

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Elsker disse innleggene dine! Det er en genuin anbefaling/review, og ikke til å snakke om hvordan du legger det opp! Elsk <3
nouw.com/namini
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa