HOODIE & TEE

Jeg orker ikke mer snø, vinter, kulde, tykke jakker og minusgrader. sånn serr - jeg. orker. ikke. mer.
For noen dager siden tenkte jeg tilbake til hvor digg denne sommeren var og hvor mye jeg spesielt savner den norske sommeren. Det at det aldri blir helt mørkt, den digge temperaturen mot kveldene og de lange dagene - jeg fikk seriøst tårer i øynene imens jeg snakket høyt om det foran mamma, haha! Jeg er så klar for å sette kursen mot plussgrader neste måned for jeg kjenner at jeg har skikkelig behov for varme og sol. Jeg føler meg liksom så lost hver vinter og går rundt og venter på at sommeren skal komme.

Det er uansett ingenting som stopper meg fra å ta på mine t-skjorter, men jeg må heller gjøre ting litt annerledes. Her har jeg tatt en oversized tee og kombinert den med en svart og basic hoodie. En litt spesiell kombinasjon, men jeg synes det er kult og ikke minst comfy! Jeg er også helt obsessed med leather for tiden og det gjelder alt fra bukser til jakker - så jeg gikk for begge to!

I'M WEARING...

T-shirt - Zara
Hoodie - BikBok
Leather pants - GinaTricot
Shoes - Zara
Sunglasses - BikBok
Earrings - Glitter
Jacket - Zara

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

siljeroos
siljeroos,
OMG. Den jakka var nydelig!
nouw.com/siljeroos
Birgithe
Birgithe,
Digget dette antrekket!
nouw.com/birgithe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa