Honey, honey..

New favorite

Hvis det er en ting jeg savner så er det sommergløden som legger seg over huden og løsningen var å gå til innkjøp av en serum jeg kunne bruke sammen med fuktighetskremen min hver dag. Jeg har faktisk aldri brukt et "dagsserum" før og kjente at det var på tide. Nå som det er så kaldt ute er det også greit med ekstra fuktighet da huden bare blir tørrere.

Som alltid pleier jeg å gjøre skikkelig research før jeg kjøper et nytt hudpleie produkt - først og fremst fordi jeg liker å investere i gode produkter og legger ofte litt penger i det og fordi jeg ellers er veldig kresen på hvilke produkter jeg ønsker å smøre over huden min. Etter flere timer i butikken endte jeg opp med å kjøpe Abeille Royale Youth Watery Oil fra Guerlain og er så fornøyd med den at jeg bare måtte dele dette med dere!

Dette er en olje som er veldig lett på huden og som er kjempe fin å bruke alene og helt perfekt under sminken hvis du liker en glowy look! Gløden man får er langvaring og det jeg liker mest med dette produktet er at det gir en skikkelig fin plump. Denne oljen har blitt en favoritt og etter at jeg snart har brukt den i 2 uker kan jeg også kjenne at huden føles mye jevnere, mykere og klarere. Produktet er med andre ord: elsk.

It´s all about that glow

Hvis du har veldig oljete hud anbefaler jeg deg å teste den før du kjøper den (du kan alltid be om en liten tester før du bestemmer deg i butikk). Jeg har oljete t-sone og kjenner at det mot slutten av dagen kan bli ekstra oljete, men trenger ikke gjøre så mye mer enn å gå over med et blotting paper. For meg er den uansett verdt det!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Amalie
,
Hvor er smykket fra? sååå fint! <3 <3
Amalie
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa