HI FROM COPENHAGEN!

Enda en reise er i boks og jeg er tilbake fra København! Jeg var der for første gang da jeg var 6 år gammel og husker ikke så mye av det - så det var helt fantastisk å få oppleve byen ordentlig denne gangen og ikke minst skape minner som jeg faktisk kan huske til senere, haha!

Jeg var der faktisk i jobbsammenheng og i forbindelse med et ESSIE event. De har nemlig lansert en helt ny kolleksjon som heter EXPRESSIE og som passer til alle oss som har hektiske hverdager - og nope, dette er ikke noe reklame, men jeg vil bare gi dere et lite hint om at disse er tilgjengelig på VITA allerede neste uke! Fargene er helt fantastiske og de best av alt tørker de på 60 sek - ja takk!!

Køben var en vakker by, men også en veldig kald en - så jeg passet godt på å kle meg godt da store deler av dagene mine der gikk ut på aktiviteter ute! Kunsten derimot er å finne ut av hvordan man skal holde det varmt, MEN samtidig stilig!

Jeg kjørte selvfølgelig på med mye strikk og kombinerte det med skinnbukser, en digg jakke og noen nye statement sko som jeg er helt forelsket i - sko er helt klart det tilbehøret som har størst mulighet til å løfte hele antrekket.

Shoes - Louis Vuitton // Knit - Gina Tricot // Beanie - ZARA // Jacket - Meotine // Leather Pants - ZARA // Bag - Louis Vuitton

x, Anna .

Liker

Kommentarer

h1riette
h1riette,
København er en av de fineste byene jeg vet om!
nouw.com/h1riette
EmilieMarie
EmilieMarie,
Digger stilen din 😊
nouw.com/emiliemarie
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa