HELLO DUBAI

Lite søvn, men masse energi beskriver gårsdagen helt perfekt. Vi landet ganske tidlig og var litt slitne etter en lang flytur, men ønsket fortsatt å utnytte dagen så godt vi kunne. Det første vi gjorde etter å ha levert koffertene til hotellet var å finne et sted vi kunne spise og endte opp med skikkelig digg lunsj langs strandkanten på JBR. Denne lunsjen var en god start og ikke minst et godt tegn på at vi kommer til å spise mye godt og bra her – mmmm...
Etter hvert gikk vi tilbake til hotellrommet med den FINESTE utsikten mot Jumeria Marina og hvilte litt før vi satte kursen mot Burj Khalifa som er mye høyere enn det jeg trodde, haha! Vi satte oss på en veldig søt libanesisk restaurant som heter Zahr El-Laymoun og nøt både utsikten og musikken av den populære fontenen. Med tre overtrøtte jenter ble det mildt sagt mye latter og allerede gode minner skapt fra første dagen i dette landet.

Nå skal vi straks sette kuren mot stranda og endelig bade og ikke minst sole oss. Senere vet vi ikke helt enda hva vi skal og tenker bare å ta det på sparket – denne ferien er det en ting som er i fokus og det er å slappe av.

xx, Anna .

  • TRAVEL

Liker

Kommentarer

sarawiv
sarawiv,
Så fine bilder!!:)
nouw.com/sarawiv

INSTAGRAM: @annarasmiaa