HEISANN MONTEBELLO

Heisann!

Er det en ting du må vite om meg så er det at jeg er blodfan av Karpe-Diem.

Magdi og Chirag er ikke bare to norske rappere for meg. De er to helter. To mennesker som jeg har vokst opp med og som jeg har sett opp til siden jeg var 10 år gammel. To rappere som har vist meg at jeg ikke er alene om ting og heller vist meg verdien av en flerkulturell bakgrunn. Dette er to rappere som har holdt det ekte siden dag en og som aldri har klart å skuffe meg en eneste gang.

Jeg har mistet tellingen over hvor mange Karpe-Diem konserter jeg har vært på, men de klarer fortsatt å gi meg den beste konsert opplevelsen hver eneste gang. Glem Drake, Glem Rihanna, Glem Chris Brown konserter, for ingen gjør det som Karpe. TAKK for tidenes beste konsert.

ooog selvfølgelig måtte jeg ha GRISEBINGE-BILLETTER noe jeg ikke angrer på et eneste sekund. Konserten i går var en FEST, og for de av dere som skal oppleve dette i dag eller imorgen: GLED DERE and BRING THE BING!

Vi som hadde grisebinge-billetter måtte kle oss i svart fordi vi fikk et oppdrag. Så the outfit var rett og slett ensfarget, men jeg måtte selvfølgelig gjøre noe med saken og fokuserte mer på hår og smykker.

OUTFIT DETAILS

Jakke ZARA / Jeans TopShop / Genser BikBok (klippet selv)

BILDEDRYSS

Økokrim er i strøket mitt som: dingdong!

X Anna.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa