HECTIC WEDNESDAY

Onsdager er for meg den offisielle møte-dagen og ikke minst den aller hektiske dagen i uken. Bare i dag har jeg vært gjennom fire møter på jobb i tillegg til et spennende intervju som jeg gleder meg til å dele med dere. Vi snakket om et veldig viktig tema som jeg mener fortjener enda mer oppmerksomhet i dagens samfunn - spesielt bransjen jeg jobber og er i. Når jeg kan dele denne artikkelen med dere er jeg ikke helt sikker på, men dere hører helt sikkert fra meg veldig snart!

I skrivende stund sitter jeg på sofaen og hviler litt før jeg må løpe ut døra igjen. Jeg skal nemlig på et event med Oasis for å sjekke ut de fine nyhetene som har kommet i butikk og selv om jeg er sliten gleder jeg meg masse til det! Jeg kommer sikkert til å dele masse fra eventet så om du vil bli med er det bare å følge med på my story!

OUTFIT DETAILS:

T-shirt & Jeans - ZARA
Knit - Gina Tricot
Shoes - Stradivarius
Bag - Gucci
Glasses - Kate Spade
Earrings - Glitter

På dager som dette liker jeg å holde det så komfortabelt som mulig og jeg går som regel med de mest streatchy jeansene jeg eier - med mye sitting må jeg ha på noe behagelig! Omg, når jeg er inne på stretchy jeans så må jeg bare nevne at ZARA har verdens beste og mest komfortable jeans i verden - i hvert fall for petite jenter som meg! For alle som tidligere har klippet alle jeansene sine så er dette en blessing, da disse stopper rett over ankelen og sitter som et skudd :´)
Thank me later bbygirl.


xx, Anna .

Liker

Kommentarer

h1riette
h1riette,
Gleder meg til oppdateringer fra eventet!
nouw.com/h1riette
tonjesynnove
tonjesynnove,
Vakre deg Anna!
nouw.com/tonjesynnove
annarasmia
annarasmia,
Du er så god ❤️
nouw.com/annarasmia
Inkognito
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa