GODE SAMTALER

I dag ble jeg minnet på hvor viktig det er å ha gode samtaler med sine nære og kjære. Det er så utrolig viktig og noen ganger kan det redde deg fra å gå dypt ned i det mørke hullet som sluker din glede.

«Jeg gleder meg til 2019 er ferdig» sa jeg i dag rundt frokostbordet og mamma satte meg virkelig på plass med kloke ord som jeg virkelig trengte. Det tok ikke lang tid før jeg skammet meg over å ha latt negative tanker dekke over alt positivt som har skjedd i løpet av dette året. Jeg begrunnet det hele med at «2019 har hatt en så rar vibe», men hun minnet meg på alt det gode som har skjedd og som jeg virkelig ikke har fokuset på. Hun minnet meg på at vi er friske, at vi har mat rundt bordet og at vi er en lykkelig familie. Hun minnet meg på at jeg i år kjøpte en leilighet, fikk en jobb jeg elsker, beholdt den gjennom nedgang og at jeg har en livsglede jeg ikke må glemme.

Det eneste jeg tenkte på da, var hvor oppslukt vi mennesker kan bli av negativitet og hvordan vi lar en trist hendelse dekker over hundre herlige opplevelser. Det er vi som gir negativitet en verdi og det er vi som tilslutt sitter igjen med kontrollen og akkurat det må vi ikke glemme.

Etter en lang, fin og viktig samtale minnet hun meg på at for hver klage vi skal nevne, må vi først si ti positive ting som er i vårt liv - og hvis man følger denne regelen vil man ofte miste lysten til å si det negative. Det er faktisk veldig sant.

Ikke glem viktigheten av gode samtaler, for den reddet faktisk året mitt - thanks mom, du er en G.

COAT - GINATRICOT // JEANS & BEANIE - ZARA // BOOTS & SWEATER - NAKD // BAG & BELT - GUCCI

Søndagen har ellers vært veldig koselig. Jeg og familien tok turen til byen hvor det var utrolig god julestemning. Det er så vakkert hvor mye juletiden faktisk lyser opp en nokså grå Oslo! Vi satte oss på vår favoritt kafé, fortsatte de fine samtalene og shoppet litt. Nå skal vi straks hjem for å bake litt julekaker og lage noen digge mandler som er den perfekte lille julegaven!

Ha en fin søndag, fine dere.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LATEST

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa