GLOSSIER REVIEW

Endelig fikk jeg muligheten til å teste ut ulike produkter fra Glossier!

I løpet av de to siste årene hørte jeg ekstremt mye om hvor bra produktene fra Glossier var, men det eneste problemet var hvor vanskelig det var å få tak i disse. Etter å ha nesten gitt opp fant jeg ut av at de faktisk har Glossier i København og en venninne av meg klarte å hamstre inn noen produkter til meg da hun var der - jeg er så lykkelig!

Jeg har nå testet ut seks ulike bestselgere i over en måned og føler at jeg er klar for å komme med en liten review av disse. Mange av dere har også ventet en stund på dette innlegget, men som jeg tidligere har sagt så er jeg veldig opptatt av å få testet produktene ordentlig før jeg eventuelt kommer med en ærlig tilbakemelding til dere - dette for å være rettferdig ovenfor merket og ikke minst dere.

Det er flere grunner til hvorfor jeg har hatt lyst til å teste ut produkter fra dette Glossier. Først og fremst er det selvfølgelig fordi jeg har hørt veldig mye positivt om det, men hvis jeg skal være helt ærlig så er butikkene deres og ikke minst emballasjen en annen god grunn til hvorfor jeg har vært så desperat etter å teste ut disse - haha! Her er det markedsføreren i meg som snakker og føler!

Anyways, når jeg skal teste ut en del produkter fra et nytt merke pleier jeg alltid å gå etter bestselgerne og var det jeg gjorde denne gangen også. Flere av disse produktene har vunnet ulike beauty-priser og flere mener at de "aldri har vært borte i noe bedre". Her har du produktene og min personlige mening om dem!

1. Lash Slick Mascara

Hvis du er ute etter en mascara som skal separere vippene så vil jeg si at dette er den perfekte mascaraen for deg. Den er veldig lett i konsistensen, klumper ikke i det hele tatt og gir en veldig naturlig vippe-look. Personlig er jeg mer glad i en dramatisk look for øynene mine og synes at denne blir for "svak" på. Jeg hadde brukt den på dager hvor jeg går for en no-makeup-makeup-look og hvis jeg skal beskrive sluttresultatet av dette produktet så er det som å ta et veldig naturlig vippeløft. Jeg likte den, men tror ikke jeg hadde kjøpt den på nytt.

2. Solution Exfoliating Skin Perfector

Jeg trodde ikke på magi til jeg FIKK PRØVE DETTE PRODUKTET HER!! Omg dere, dette uten å tulle et av de beste hudpleieproduktene jeg noen gang har brukt og det kommer fra en som har testet M-Y-E. Dette er en toner som virkelig går i dybden av huden og fjerner alt av urenheter, porer, døde hudceller og irritasjoner. Først og fremst er den så bra fordi den inneholder AHA, BHA og PHA-syrer og jeg så tydlige resultater etter kun 4 dager med bruk! Før jeg brukte dette produktet hadde jeg noen små arr fra tidligere kviser som virkelig ikke ville forsvinne, men som nå er borte takket være dette mirakel-produktet. Det neste steget blir å finne ut av hvordan jeg skal få tak i dette produktet for resten av livet ...

3. Milky Jelly Cleanser

Et annet hudpleieprodukt jeg kjøpte fra Glossier var denne ansiktsrensen som skal være veldig fuktighetsgivende i tillegg til å fjerne overfladiske urenheter som sminke. Den var veldig effektiv og fjernet sminken min, men jeg fikk ikke noe WOW-effekt. Den fungerer som en helt vanlig sminkefjerner og jeg er faktisk ikke så fan av "milky" produkter når det kommer til å fjerne sminken. Kort oppsummert fjernet den sminken godt, men jeg tror ikke jeg kommer til å velge den fremfor min favoritt fra Ole Hendriksen.

4. Generation G, Cake

Sa noen en ny favoritt? HELL YES. Denne leppestiften er definisjonen på the perfect everyday lipstick. Først og fremst er fargen Cake helt fantastisk, konsistensen er lett og kan enkelt bygges opp, den gir masse fuktighet og gir et veldig fint og naturlig look til leppene. Jeg har brukt denne hver eneste dag siden jeg kjøpte den og jeg skal garantert kjøpe den igjen - flere og flere ganger.

5. Rose Balm Dotcom

Dette er kanskje et av Glossiers mest solgte produkter og du har helt sikkert både sett bilder og hørt mye om denne salven. Dette er en universal salve som du kan bruke på alle mulige tørre områder og jeg har for det meste brukt den på leppene mine. Ikke bare ser den kjempe fin ut, men den fungerer faktisk veldig bra også! Den gir masse fuktighet uten om å være klissete og lukter helt fantastisk.

Har du forresten noen gang opplevd at leppene dine blir helt avhengige av et fuktighetsgivende produkt etter bruk? Det har i hvert fall jeg og det jeg likte mest med denne salven er at den pleiet leppene mine så godt at jeg faktisk ikke trengte å smøre på salven hver gang den tørket på leppene. Jeg følte altså at den var med på å "reparere" leppene mine og de tørre områdene. Jeg hadde selvfølgelig kjøpt denne igjen om jeg fikk muligheten, men jeg vet også at det finnes mange like og gode produkter som er mer tilgjengelig på det Norske markedet som feks. Rosebud.

6. Cloud Paint, Dusk

Dette er en liquid blush og det er første gang jeg i det hele tatt kjøper og tester dette. Blush er helt essensielt i sminkebaggen min og jeg går nesten aldri ut uten. Når det kommer til produktet så likte jeg det godt og spesielt fargen jeg gikk for som er Dusk - det er en veldig nude og mild plomme-farge som kler de aller fleste.

Personlig har jeg ikke helt klart å venne meg til å å bruke liquid-blush og det morsomme er at jeg faktisk heller har brukt denne som en øyenskygge og er SÅ fornøyd med det! Det er den perfekte øyeskyggefargen som passer til alle mulige anledninger og kan enkelt bygges opp til å gå fra å være en mild nude farge til å bli mer intens og peachy! Jeg vil altså si at dette er et litt mer multi-produkt som kan brukes på forskjellige områder og hadde helt klart kjøpt den igjen i forskjellige farger.

-

Yes, dette var altså en liten oppsummering av hva jeg synes om produktene og ikke minst merket. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med produktene og merket fortjener all the hype. Glossier er stilrent, snill mot lommeboken og fungerer som bare det! Jeg håper virkelig vi får merket til Norge en dag og om du en gang er i utlandet og finner denne butikken så anbefaler jeg deg å stikke innom for å fange noen skatter!

Hadde du likt å teste ut Glossier Produkter?

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Ellen
Ellen,
hørt så mye Bra og har alltid elsket aesthetic’en til Glossier. Nå må jeg virkelig teste ut disse produktene😱❤️beyoui.com
livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa