FRIHET

Jeg har startet å se på 17. En ungdomsserie laget av NRK som snakker om dagens ungdom som befinner seg i Oslo øst. En serie jeg mener alle bør se, slik at vi alle kan lære litt mer om hverandre og hva som skjer på andre siden av byen. For kontrastene er store, men fortsatt veldig nære hverandre. Den siste uken har jeg startet hver morgen med å se den nye episoden som slipes og dagens episode traff meg skikkelig. Den gikk ut på hva "Typisk Norsk" er gjennom synet till en Norsk/Somalisk gutt fra Stovner.

- Hvor komme du fra?
-
Stovner.

- Ja, men foreldrene dine? hvor kommer de fra?
-
Somalia.

Føler du deg norsk?
- Ja.
- Kanskje du kan komme med noen eksempler på hva som er typisk norsk for deg?

Frihet, kanskje? At folk er frie liksom.
Folk kan gjøre hva de vil.
Eller for meg da, så handler frihet om å kunne være den man føler seg som. Om å kunne leve ærlig, uten om å kunne bli dømt av noen. Og alltid ha blanke ark liksom og fortsatt få kjærlighet fra folka rundt seg. At man kan både være den man vil være og den andre trenger - uten om at det er stress. Om det er sånn i Norge i dag vet jeg ikke, men jeg tror at alle vil det skal være sånn. Så kanskje det er det som er typisk Norsk - ønsket om å være seg selv.

Nå skal jeg straks ut for å sette meg ned på en koselig cafe og planlegge den kommende uken. Det er nok en gang mye som skal gjøres, men jeg liker det slik! Håper dere får en fin søndag babes!

xx, Anna .

  • FASHION

Liker

Kommentarer

Auroraraaken
Auroraraaken,
Kjempefint antrekk! Sånne serier er superviktige <3
nouw.com/auroraraaken
Namini
Namini,
Den ser jeg på selv, fantastisk at de lager slike serier!🖤 Looking fab as always!
nouw.com/namini

INSTAGRAM: @annarasmiaa