Første del.

2018 er over og klarer ikke helt å forstå hvordan det har gått så alt for fort.

Klokken er akkurat 18:15 og jeg sitter med en golden sheet-mask i sofakroken og tenker tilbake til alle dagene, stundene og oppnåelsene Jeg var gjennom i 2018. Jeg prøver å samle alle brikkene og føle alle minnene som ble skapt, igjen. 2018 har vært helt ulikt alle andre år og jeg føler meg litt overfylt med følelser. Det er noe helt eget og spesielt denne gangen, for aldri har jeg vokst, utviklet meg selv og skapt like mye som jeg har gjort i 2018. Aldri har jeg ledd, elsket og lært mer enn i år og viktigst av alt har jeg aldri blitt bedre kjent med meg selv.

2018 har vart starten og slutten for veldig mye. Jeg har både lukket og åpnet mange dører og jeg har bevist ovenfor meg selv om at dette kun er starten på noe enda større og bedre. For hvis det er en ting jeg tar med meg fra dette året så er det at ingenting er umulig hvis man virkelig ønsker det og ikke minst jobber hardt. I løpet av de siste årene har jeg følt at jeg har løpt på samme plass, dag for dag, uten om å komme til den destinasjonen jeg ønsker, men i løpet av de siste 365 dagene fikk jeg en fart som endelig førte meg til nye steder og jeg klarte å oppnå mye av det jeg ønsket. Jeg ble ferdigutdannet og fikk en bachelorgrad i markedsføringsledelse i en alder av 22, jeg har fått min hobby til å bli en business, jeg var vitne til en fødsel og ønsket en ny lillebror velkommen til verden, jeg kjøpte min aller første leilighet og fikk en jobb som gir meg muligheten til å lære og utvikle meg mer for hver dag som går.

Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er takknemlig. Jeg er takknemlig for alle oppturer, nedturer, alt jeg har fått til, alt jeg har lært og ikke minst for alle de gode menneskene rundt meg som også er en god grunn til hvorfor dette året var så fantastisk.

”Det skal mye til for å slå dette året”, fikk jeg høre i går og det er veldig sant, men selv om 2018 var året hvor mange av brikkene endelig falt på plass, så er det så mye mer jeg ser frem til og som jeg gleder meg til. Det er så mange dører som jeg enda ikke har funnet nøklene til og mange gleder og feiringer som jeg ser frem til. Jeg vet det er mennesker som en gang kommer til å bety mye for meg som jeg enda ikke har blitt kjent med, land som kommer til å vinne en del av hjertet mitt som enda ikke har blitt markert av mine fotspor og dager fremover som har plass til veldig mye kjærlighet. Det er så mye igjen, selv om jeg ofte tenke ”hva nå?” – og det må jeg ikke glemme.

Jeg gleder meg til å utvikle meg mer, til å lære mer, til å falle, til å reise meg hundre ganger, til å elske, gråte, le, vinne, oppleve, reise, vokse og bygge. Jeg gleder meg til å se hva som gjemmer seg der ute for meg og jeg gleder meg til de nye dagene.

Jeg er så klar for deg, 2019.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa