feed goals

"Feed goals" er noe vi hører mer av og idag er det ikke bare selve bildet man poster på instagram som teller, men hele feeden. Jeg er selv veldig opptatt av hvordan feeden min ser ut og planlegger alltid når og hva som skal postes. Mange ler faktisk av hvor pirkete jeg er på det og synes det ser ekstremt slitsomt ut. Jeg synes personlig det er gøy å planlegge feeden min fordi jeg føler det er førsteinntrykket av min "Instagram-personlighet".

En annen grunn til hvorfor jeg er så opptatt av det er fordi jeg selv velger å følge nye folk på bakgrunn av deres feed. For meg er det viktig at det skal se fint, ryddig, sammenhengende og inspirerende ut. Jeg har i tillegg lagt merke til at man får mange flere følgere av å ha en sammenhengene Instagram-feed, så hvis du ønsker å få flere følgere er det kanskje et bra sted å starte?

Det er selvfølgelig ingen regler på hvordan man dette skal settes opp eller hva som er finest og mest inspirerende. I bunn og grunn er vi alle sammen forskjellige og foretrekker forskjellige ting. Jeg får uansett mye spørsmål om min Instagram og tenkte jeg ville dele noen tips med dere når det kommer til hvordan jeg planlegger dette

1. Planlegg

Jeg liker å følge en slags mal for hvilken post som skal legges ut. Som regel pleier jeg å følge malen som du ser ovenfor og som jeg selv har satt opp etter hva jeg synes blir finest. Ved å planlegge på den måten får man en slagt flyt og alle bildene ser mer sammenhengende ut.

Med détails mener jeg nærmere og mer detaljerte bilder av eventuelt et antrekk. 

Når det kommer til inspo pleier jeg å poste ting som rett og slett inspirerer meg eller som jeg liker. det kan være alt fra mat, quotes, ting fra weheartit eller bilder jeg reposter fra andre. 

En annen ting som hjelper meg med å planlegge feeden min er den fantastiske appen UNUM som jeg anbefaler alle å laste ned! Dette er en app som hjelper deg med å sette sammen en feed før du eventuelt poster de ulike bildene. samtidig kan du "gjemme" noen bilder for å se hvordan det hadde sett ut om du eventuelt skulle slettet det. Før var jeg en person som la ut et bilde og slettet det med en gang bare for å se hvordan det hadde sett ut med resten av bildene, but that was them good old days hahaha...

2. filter

Finn din favoritt måte å redigere dine bilder på! Når du bestemmer deg for å redigere alle bildene dine på samme måte vil det automatisk få hele feeden din til å se sammenhengende ut. Benytt deg av de samme fargene og de samme redigeringsmetodene.


3. form

En annen viktig ting er at du bestemmer deg for hvilken form bildene dine skal ha. Ønsker du å ha hvite rammer eller vil du ha kvadrat-bilder? Finn din stil og følg den hele veien.

Har du noen Instagram tips?

xoxo, Anna.

  • TIPS & INSPO

Liker

Kommentarer

Mariejuliussen
Mariejuliussen,
Veldig gode tips! Liker personlig at instagramen er gjennomtenkt, syntes du har en veldig inspo blogg og instagram 😊
nouw.com/mariejuliussen
annarasmia
annarasmia,
Tusen takk søta ❤️
nouw.com/annarasmia
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa