FASHION&FRIENDS

Høst og mote går hånd i hånd og det gjør jeg og @lailan også. Helt siden jeg startet med denne spalten har jeg bare gledet meg til å legge ut ting under kategorien! Denne gangen har jeg fokusert på tekstil og farger jeg assosierer med høsten - fargene blir dusere og stoffet blir litt tykkere. Blått, oransje, grått og hvitt - vi blendet godt inn i omgivelsene da vi spaserte ned Grünerløkka på søndag. Her har du to ulike antrekk jeg håper du blir inspirert av i tillegg til et intervju med Lailan!

OUTFIT DETAILS

I'M WEARING:
Skirt - Zara
Kitten Heels - GinaTricot
Top - BikBok
Bag - Accessorize
Sunglasses - eBay
Earrings - Glitter

LAILAN'S WEARING:
Pants & Heels - Zara
Blazer - h&m
T-skjorte - Mango
Sunglasses - BikBok

Av alt som ligger i skapet - hva er ditt favoritt plagg?
Akkurat nå må det bli boyfriend-jeansen fra Monki. Jeg føler egentlig for å bruke den til alle antrekk, hver eneste dag - men sånn fungerer det jo ikke. Ellers er jakkene mine gull verdt for meg.

Hvordan ble du interessert i mote?
Morsomt at du spør om det, for det var en tid hvor jeg ikke visste hvordan jeg skulle kle meg, helst ville gå basic og hatet det lille ekstra. Det er først de siste årene at jeg har fått opp øynene for mote.

Hva er ditt all-time favoritt merke?
Vanskelig spørsmål. Jeg henger meg ikke stort opp i merker, fordi det er så mye fint utenom. Det er ikke viktig at plagget eller tilbehøret er av et kjent merke, men mye heller at det er fint. Men når det er sagt, og om jeg måtte velge, ville jeg sagt Adidas eller Gucci.

Hvilke plagg skal du investere i til høsten?
Jakker, bukser, flere hodeplagg og enda flere jakker.

Hvem er din største moteinspirasjon?
Min største moteinspirasjon er en sammenlagt helhet av ulike ting. Henter store deler av inspirasjonen min fra Pinterest eller Instagram. Etter noen timer med god leting, renner ideene inn.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
faveeeeees🖤
nouw.com/namini
mariereierth
mariereierth,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LATEST

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa