Et stort skritt nærmere

Jeg kan ikke tro at det allerede er et år siden jeg kjøpte min aller første leilighet - tiden går så utrolig fort! Da jeg først tok et så stort steg for noen måneder tilbake føltes det hele veldig fjernt og lenge til, men i løpet av de siste ukene har jeg virkelig kjent på at det faktisk ikke er så lenge til jeg flytter inn til mitt eget hjem. Som jeg tidligere fortalte dere er dette er nybygg-prosjekt og jeg har derfor vært på mange møter for å tilpasse hjemmet mitt akkurat slik jeg ønsker at det skal være. Jeg er så utrolig glad for at jeg kan forme mitt aller første hjem og være den første som etablerer meg der. Whoop, Whoop, i starten av 2021 skjer det!

Tiltross for mange fristende valg er det ikke veldig mye jeg skal endre på og det meste skal være standard. Jeg har jo kjøpt alene og da er det en bitteliten grense på hvor mye penger jeg faktisk vil legge inn i feks. en speildør... Økonomisk sett vil jeg heller bruke disse pengene på interiør og andre små elementer som faktisk gjør en større forskjell - for leiligheten kommer uansett til å være ny og fresh, tenker jeg.

Noen endringer kommer jeg likevell til å gjøre. Jeg kommer feks. mest sannsynlig til å rive ned en vegg, for å så bygge opp en annen som jeg heller vil ha med andre løsninger, bytte benkeplaten på kjøkkenet til en mørkgrå marmor plate og ha integrert kjøleskap da kjøkkenet er åpent mot stuen. Jeg har altså gjort noen små endringer, som mest sannsynlig kommer til å gjøre en stor forskjell. Viktigst av alt kommer jeg på liv og død til å prøve å oppfylle min "walk-in-closet" drøm, haha! Jeg har en bod mot soverommet som jeg mest sannsynlig kommer til å benytte meg av som et klesskap.

Leiligheten min er på 43 kvadratmeter, så det er litt begrenset på hvor wild jeg kan gå der inne, men jeg gleder meg i hvertfall masse til å forme det til å bli min perfekte lille plass og jeg skal selvfølgelig ta dere med på hele prossessen.

SÅ MANGE VALG, MEN HELDIGVIS GOD TID

EN LITEN LEILIGHET, MEN ET STORT PERSONLIG STEG

INN OG UT AV TESTLEILIGHETER SÅ LENGE...

LYSE OG MØRKE KONTRASTER

x, Anna .

Liker

Kommentarer

INSTAGRAM: @annarasmiaa