EN BEDRE MANDAG

Dette må ha vært en av de bedre mandagene - i hvert fall for en stund. Ukene som gikk var veldig usikre og en ren berg-og-dal-bane - spesielt når det kommer til jobbfronten. På den positive siden har jeg nå signert en ny kontrakt med det nye selskapet som har kjøpt opp VITA og jeg kjenner at jeg endelig er back on track igjen. Det er noe med å ha den sikkerheten og føle at man kan puste lettet ut og starte med blanke ark, og det skal jeg gjøre fra og med denne uken.

Det beste med dagen må selvfølgelig også være at den har vært fylt med mote, kunst, mangfold, musikk og fantastiske mennesker. Etter jobb dro jeg direkte til lanseringsfesten til den nyeste utgaven av YPPĒ-magasinet, som jeg er utrolig stolt og takknemlig over å være en del av. Nicole (@ms.rafiki) og hennes team hadde satt sammen et fantastisk event som var vellykket på alle mulige måter og som jeg ble utrolig inspirert av, og ikke for å glemme den ikoniske utgaven som mater både sjel og sinn. Hvis du enda ikke har kjøpt utgaven, så vet jeg ikke hva du venter på.

Dagen har med andre ord vært veldig lang, men samtidig herlig! Nå ska jeg kose meg sammen med familien, klister meg fast i sofakroken og nyyyte en kopp med te, mmm!

Den diggeste jakken fra @Urban.Pioneers

Mitt intervju med YPPĒ

Flinkeste Lamia Be - sjekk hun ut på insta @lamia.be

Slapp av det er Tøyen-Cola :)

x, Anna .

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa