EID AL ADHA

(annonselenker)

Eid mubarak til alle som feiret i dag! Jeg håper dere fikk en fantastisk feiring og at dere koste dere masse. Jeg hadde en utrolig bra dag med min lille familie. Vi startet kvelden med å spasere litt rundt før vi tok oss en digg middag på Big Horn Steak House og avsluttet det hele med en kopp kaffe på Lekteren med bra musikk og utsikt. Perfekt fra start til slutt. Dette er en dag hvor all fokuset og tiden blir rettet mot familie og for de som lurer på hva dette er så er det så og si det samme som "julaften" for kristne, bare at vi selvfølgelig feirer for andre grunner. Hope you had a blessed one!

Eid Mubarak

Høsten er her og man kjenner det i lufta. Jeg prøvde uansett å holde på sommerviben med kjole og noen sneakers. Sjelen min tilhører sommeren og jeg utnytter meg av varmen så lenge jeg kan.

Fly baba fly

The kript

Dagens outfit gikk ut på stripes and prints. Altså hvor fine er ikke ermene på denne kjolen?! Jeg er helt forelsket i min nye kjole fra The Kript og angrer så mye på at jeg ikke skaffet meg denne tidligere før høsten kom krypende. Jeg gleder meg allerede til å bruke denne mer på ferier og ikke minst neste sommer.

Outfit details

Dress - HERE

Shoes - HERE

Bag - Mango

xx, Anna .

  • FASHION

Liker

Kommentarer

Nomadjournal
Nomadjournal,
Eid mubarak på etterskudd ☀️
nouw.com/nomadjournal
Sara
Sara,
Hei! Kan du Plis fortelle hvilken str du har i Gucci beltet? Altså den minste eller den mellomstore
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa