Kampen mot klokka

Alarmen ringte i flere timer denne morgenen. Slumre. Slumre igjen og enda en gang til. Kroppen er sliten, men tanken på at jeg har mye å gjøre er det eneste som fikk meg opp fra sengen. Jeg var allerede sen og hadde ikke råd til å tape mer tid. Jeg lever i en evig kamp mot klokken for tiden. Jeg prøver å balansere et liv med skole på fulltid, jobb og blogging og kjenner presset ekstra godt noen perioder. En del av meg synes jeg bør legge fra meg alt og kun fokusere på skole, men samtidig vil jeg ikke gi opp på det som faktisk gleder og inspirerer meg. Klokken har ikke vunnet helt enda, her er dagens outfit.

OUTFIT DETAILS

Hat - GinaTricot

Top - BikBok

Shoes - The Kript

Belt - Gucci

Jacket - Lace

Trousers - GinaTricot

For ikke så lenge siden spurte jeg de av dere som følger meg på Instagram om dere ville lese mer om mote eller livsstil på bloggen min. Det var veldig 50/50 og jeg ble litt overrasket over at det var så mange som ville få et litt større innblikk i min hverdag. Jeg skal derfor starte med å vise og skrive mer om dette på bloggen min og tenkte det hadde vært en god start med å dele noen av mine planer for uken med dere.

Mandag

Møte @lailan for å knipse noen outfitbilder.

Bloggplanlegging. Selv om jeg pleier å planlegge for bloggen på søndager ble dette utsatt til i dag, jeg må derfor sette meg ned å planlegge om hva jeg skal poste og sørge for at det blir innholdsrikt!

Det er utrolig lenge siden jeg har fått kvalitetstid med familien, så i dag skal jeg holde meg hjemme for å lage taco og kose meg med min lille familie.

Jeg slipper selvfølgelig ikke unna skolearbeid og må helt sikkert bli sittende igjen med dette litt senere på kvelden.

Tirsdag

Jobbe og deretter dra til skolen for å jobbe med eksamensoppgaven min. Jeg må i tillegg innom hovedbiblioteket for å finne pensum til oppgaven..

Onsdag

Møte en venninne en liten tur før jeg må løpe til et møte.

Kvelder blir her også tilbrakt på skolen for å lese. Denne onsdagen skal jeg faktisk ta et viktig valg for bachelorgraden min.. Jeg skal sette meg ned med hun jeg skal skrive bacheloroppgaven min med og vi skal bestemme oss for hvilket tema og bedrift vi skal skrive om. (Tiden har gått så fort omg)

Torsdag

Jobber tidlig.

Senere er jeg invitert til et Beauty Bar event som jeg gleder meg masse til.

Fredag 

Jobber tidlig og skal senere dra til skolen for å lese.

Lørdag

Kanskje den dagen jeg ser mest frem til denne uken. Hva er Halloween uten et Halloween-party?
Jeg har invitert noen venninner hjem til meg og skal virkelig nyte denne kvelden sammen!

Søndag

Planlegge for bloggen og lade opp batteriene.

Om jeg har energi tar jeg meg kanskje en tur til skolen for å lese enda litt til...

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
så kult antrekk😃
nouw.com/frulea
annarasmia
annarasmia,
Thank youu ❤️
nouw.com/annarasmia
dalyndarling
dalyndarling,
Du stråler i det antrekket! Og jeg kjenner meg igjen med alt det presset fra ifjor. Du må bare stå på og tenke på alt godt som kommer ut av innsatsen. Lykke til med studiene, fine!
nouw.com/dalyndarling
annarasmia
annarasmia,
Tusen tusen takk fine deg ❤️
nouw.com/annarasmia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa