BEIRUT & BEYOND

På torsdag nevnte jeg at jeg skulle på et spennende møte og jeg kan nå fortelle dere at jeg er en av ambassadørene for den internasjonale musikk festivalen OSLO WORLD med Beirut & Beyond som hovedprosjekt. Det er en stor ære å få være med på et så fantastisk, spennende og ikke minst viktig arrangement.

Beirut & Beyond skiller seg ut fra alle andre festivaler. Det er et sted hvor mote, dans, musikk, samtaler og design samles. En festival som gir deg et innblikk i hvordan Midtøsten egentlig er. For mitt Beirut er ikke i nærheten av det media ønsker å definere det som.

Mitt Beirut er ikke kun en krigssone fylt med lyden av bomber. Det er et sted hvor musikk, kunst og mote blomstrer. Et sted som gir meg inspirasjon på alle mulige måter og et sted som er mitt hjem. Beirut er et sted hvor mine røtter er plantet og en hovedstad som aldri slutter å imponere. En liten hovedstad som tilbyr så mye forskjellig til oss alle.

Det var perfect timing at jeg i dag fikk en melding av en venninne som er i Libanon. ”Girl lebanon er fancy as fuck. Jeg fikk sjokk” sto det, og det sjokkerer meg ikke at hun selv var sjokkert. For alle som reiser ned til Libanon får et helt annet bilde når de kommer hjem igjen. Det media-skapte bildet av Beirut blir visket ut og et nytt bilde dannes og er akkurat det vi ønsker å skape gjennom Beirut & Beyond. Det skal være et arrangement som viser deg det virkelige Beirut og som gir deg en reiseopplevelse selv om du fortsatt befinner deg i Oslo.

Torsdag 2. november tar Oslo World med seg Beirut & Beyond til Sentralen og fyller bygget med musikk, dans, samtaler og design fra Midtøsten. I tillegg til opplevelser, pop up og konserter med Love & Revenge, Kinematik, The Great Departed og Yasmine Hamdan, kommer Assaad Awad til Beirut & Beyond. Den verdenskjente designeren, som har lagd klær og smykker til store navn som Madonna og Lady Gaga, samt motehus som Balenciaga og Mugler vil lage noe helt spesielt til årets Oslo World.

Det er en gyllen mulighet til å oppleve en liten del av Beirut som er mitt favorittsted i verden. Beirut the fighter, Beirut the survivor, Beirut full of contradictions, Beirut the conservative, Beirut the sexy, Beirut..fancy as fuck. For det er virkelig ”fancy as fuck” og noe du ikke vil gå glipp av.

Jeg kommer selvfølgelig med mer updates etter hvert, men ville så gjerne dele denne nyheten med dere nå og håper det er noe du vurderer å være med på. Ikke velg å bli kjent med verden kun gjennom medias overskrifter og bilder, for det finnes alltid to sider av en sak og i dette tilfellet er den siden vi velger å fremheve, den beste.


Billetter er allerede ute og du kan få kjøpt de HER!

xx, Anna .

  • TIPS & INSPO

Liker

Kommentarer

Nariman
Nariman,
Jeg elsker kjærligheten din til Beirut og Oslo og jeg elsker den du er og gjør👌🏻❤️
Nomadjournal
Nomadjournal,
Jeg elsker Yasmine Hamdan 😊 Lytter ofte til henne når jeg leser en god bok 😊
nouw.com/nomadjournal
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa