DOTS & NUDES

Genseren er sponset

Hey og god morgen!

Akkurat nå tar jeg meg en liten pause fra jobbingen og tenkte at jeg kunne komme med en liten update for å inkludere dere mer i hverdagen min. Jeg har hjemmekontor i dag og skal ta en del bilder av noen produkter og foretrekker å gjøre det hjemme hvor jeg har flere elementer jeg kan bruke. Jeg håper også at solen skinner ekstra lenge i dag fordi jeg har lyst til å nyte solen ute. Jeg elsker når solen skinner over Oslo - det finnes virkelig ikke en koseligere by å være i og jeg er så glad for at jeg bor i denne perlen.

Og dere, siden jeg snakker om dagen min kan jeg også dele med dere hva som surrer rundt i hodet mitt for tiden. Jeg har så sinnsykt lyst til å gjøre noe nytt og annerledes med håret mitt. Klippe det, farge det, I don't know, men NOE i hvert fall. Jeg har aldri gjort noe med håret mitt og føler litt for en endring. Samtidig er jeg den største pysen når det kommer til akkurat dette fordi jeg egentlig elsker det og er skikkelig redd for å ødelegge håret, men hva synes dere?

Jeg tok også noen bilder av gårsdagens outfit! Været i går var litt rart og jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle kle meg. Derfor ble det en liten miks av plagg for både sommer og høst. Jeg elsker faktisk kombinasjonen av skjørt og knits og var det jeg endre opp med å ha på - take a look!

I'M WEARING...

Skrit - BikBok

Bag - Gucci

Sweater - NAKD (HERE)

Shoes - Bershka

Sunglasses - Celine

Earrings - Vintage

Watch & Bracelets - Michael Kors

HUSK at du får 20% på ditt kjøp fra NAKD ved å benytte deg av koden ANNAR20!

xx, Anna .

  • FASHION

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
drop dead gorgeous!
nouw.com/namini
kristinw
kristinw,
såå fint skjørt ! <3
nouw.com/kristinw
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa