Don´t be shy

Hei fininger!

Nå er påskeferien ferdig og vi er back on track med rutine helt frem til sommeren. Jeg håper dere har hatt en fantastisk ferie og ladet opp batteriene igjen - det har i hvert fall jeg gjort, for et beinhardt skolesemester venter på meg. Planen var egentlig å lese selv om det var ferie, men det skjedde selvfølgelig ikke.. Jeg tror det er viktig å ta seg litt pauser noen ganger, for man får noe godt ut av det også. Jeg valgte derfor å legge fra meg bøkene litt og heller fokusere på kvalitetstid med både familie og venner.

Kan vi også snakke om hvor heldige vi var med været denne påsken? men ikke tenk deg for godt om, for jeg fikk en påminnelse fra Facebook for noen dager siden om at jeg satt i singlet og koste meg i sola på lekteren for akkurat et år siden.. Så sånn sett er vi ikke så heldige og det eneste jeg vil si til våren er please don´t be shy. Aaand I´m still not over the trench coat, så her er et antrekk fra påsken med enda litt mer Inspector Gadget vibes.

Outfit details

Coat - H&M

Heels - Moods Of Norway

Trousers - Zara

Bag - Gucci

Earrings - H&M

Sunglasses - Céline

Top - Bershka

Watch - Michael Kors

Bracelet - Marc Jacobs

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

thereseantonsen
thereseantonsen,
Råkult antrekk!!
nouw.com/thereseantonsen
cheerchrissy
cheerchrissy,
Utrolig fint antrekk!
nouw.com/cheerchrissy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LATEST

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa