DESERT LIFE.

Sponset plagg

Ørken safari hadde vi gledet oss veldig til og var noe som virkelig ikke skuffet! Vi var der hele i går og fikk gjort mange morsomme aktiviteter etterfulgt av en skikkelig arabisk aften som selvfølgelig innebærer vannpipe, god mat og skikkelig show. Best av alt var selvfølgelig ATV kjøringen i ørkenen. Jeg elsker alt som har noe med fart å gjøre, spesielt når jeg kan styre det selv og du kan selv innbille deg hvordan jeg og Sommi bare bare svevde rundt i ørkenen, haha!

Driftingen med bilene var derimot noe vi trodde vi skulle dø av. Altså jeg ventet bare på det øyeblikket bilen skulle velte over og vi skulle bli most :) Ellers hadde vi en helt fantastisk og ikke minst minnerik dag - jeg er jo tross alt på ferie med de beste, men mest crazy jentene man kan finne. Her har du et bildedryss fra gårsdagen!

I går måtte jeg holde det så komfortabelt som mulig, men du kjenner meg... LITT extra må det fortsatt være. Jeg gikk for en nydelig mørkeblå jumpsuit fra OASIS som passet perfekt til anledningen. Jeg stylet den med et par hvite nikies og statement tilbehør for å løfte opp antrekket.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Ikke like gøy å tro at man skal dø, men bildene ser hvertfall fantastiske ut 😍🙊
nouw.com/arielc
ronjaslar
ronjaslar,
Dette ser såååå fint ut herregud!!
nouw.com/ronjaslar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa