DAYS LIKE THIS

I motsetning til livet har det vært veldig stille her inne og jeg har faktisk savnet å skrive til dere, holde dere oppdatert og være kreativ. I dag startet jeg dagen med frokost og style-talk sammen med Jimmy Choo hosted by CandidThat jentene, som er utrolig flinke! Det var en veldig fin, motefylt og inspirerende start på dagen, etterfulgt av en jobb som jeg gleder meg til å dra til hver eneste dag. Jeg er så glad for at jeg kan balansere de to tingene jeg liker å gjøre mest og at yrket mitt rett og slett går ut på å mate kreativiteten min.

Jeg har vært omringet av veldig mye moteinspirasjon, men de to siste dagene opplevde jeg noe som inspirerte meg på et helt annet nivå. I går ble jeg stoppet av en jente som sa hun likte bloggen min og at jeg måtte stå på videre og i dag kom en annen jente bort og komplimenterte antrekket mitt etterfulgt av en klem. Jeg har faktisk ikke ord på hvor glad det gjorde meg og det fikk meg til å tenke på hvor lite som faktisk skal til for å få noen andre til å smile. Jeg ble virkelig inspirert til å gjøre det samme, gå bort til andre og si noe som kan gjøre dem glad - enten om det er en fremmed person eller ikke. Det er nesten som om jeg vil ha det som et daglig mål - for det skader vell ingen?

Dress - ZARA // Shoes - From Italy // Bag - GUCCI

Dagens antrekk var inspirert av det dyret jeg hater mest, nemlig slanger. Denne kjolen er et av mine favoritt statement-plagg og gir meg skikkelig høstvibes. Kjoler som dette må være noe av det beste å bruke når været er så forvirrende som det er for tiden og jeg gleder meg faktisk litt til høsten bare for motens skyld.. Tenk på alle jakkene, kjolene, og tilbehørene vi snart kan kombinere - ihhh, det gleder faktisk mitt fashionhjerte.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Velkommen tilbake 😊
nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa