DAY & NIGHT SKINCARE

(Solkremen er sponset)

Hallo alle sammen - håper dere har en bra torsdag så langt?

Selv om jeg flere ganger har lagt ut mange av mine hudpleierutiner, får jeg stadig spørsmål om hvilke produkter jeg bruker og på grunn av det har jeg laget en oppdatert versjon til dere. En annen grunn til hvorfor jeg velger å dele dette med dere på nytt er fordi jeg har byttet ut 90% av tidligere produkter og favoritter og har gått for en helt ny vri. Tidligere har dere sett at jeg har brukt ulike produkter fra ulike merker og kombinert disse sammen for å "skreddersy" min egen hudpleierutine, men denne gangen har jeg heller fokusert på et merke og igjen på en spesifikk serie.

Merket jeg har valgt å gå "all in" med er Ole Hendriksen og det er rett og slett fordi jeg alltid har vært fornøyd med produktene jeg har brukt fra dette merket. Jeg har aldri fått noen negative reaksjoner og har kun opplevd forbedringer etter å ha brukt flere av produktene. Jeg ville også gå for en spesifikk serie fordi jeg føler det blir et bedre samarbeid mellom produktene på den måten - spesielt når det kommer til feks. nattkrem og serum. Kun solkremen i dette innlegget er sponset og er uavhengig av det alltid basert på mine personlige meninger og erfaringer.

Under finner dere en liten oversikt over produktene jeg bruker før jeg legger meg, for å skape en perfekt base før jeg sminker meg og must haves som jeg bruker når huden skriker etter litt ekstra hjelp, pleie og kjærlighet.

Serien jeg har valgt å fokusere på heter The Transform Collection og inneholder mange AHA-syrer. AHA-syrer er en kombinasjon av flere fruktsyrer som effektivt jobber med å eksfoliere huden og fjerne døde hudceller. Den vil også gi masse fuktighet og ikke minst glød.

Før jeg går over til produktene vil jeg at dere skal være obs på at produkter som inneholder syrer ofte er ganske sterke og at det ikke alltid er en perfekt match med veldig sensitiv hud. Jeg gikk for en serie som dette fordi jeg ønsket å fjerne noen små "arr" og nupper. Syrene er også så sterke at det er ekstremt viktig at man ikke glemmer å bruke solkrem dagen etter. Meningen med dette innlegget er altså å vise dere hva jeg bruker, men også å gjøre dere oppmerksomme på hva disse produktene faktisk gjør - håper det er nyttig for noen av dere!

1. GLOSSIER
MILKY JELLY CLEANSER

Etter en lang dag med sminke starter jeg kveldsrutinen med å rense huden med Glossier sin Milky Cleanser. Her er det egentlig ikke så viktig med hvilken rens du bruker, men heller at du er fornøyd med hvordan den renser og at den passer for din hudtype. Personlig er jeg ikke veldig opptatt med hvilket produkt jeg bruker for å gjøre dette og pleier ofte å bytte ut rensen. Det som derimot er viktig for meg er hva som kommer etter dette steget...


2. BIODERMA
SOLUTION MICELLAIRE

Etter rensen går jeg alltid over med min favoritt toner fra Bioderma. Dette bruker jeg for å fjerne de aller siste urenhetene og for å sikre meg at det ikke ligger et lag over porene mine. Dette er et veldig viktig steg før man går over til serum og eventuelt nattkrem. Jeg tar noen dråper på en bomullspad og går over ansikt og nakkeområde (det er viktig at vi ikke glemmer å pleie nakken også!!)


3. OLE HENDRIKSEN
INVIGORATING NIGHT TRANSFORMATION GEL

Når jeg har forsikret meg om at huden har blitt helt ren går jeg over til serumet som skal påføres på en helt ren hudoverflate slik at den kan gjøre jobben 100%. Dette serumet er faktisk så sterkt at den ofte svir under påføring, men personlig får jeg aldri utslett eller reaksjoner av den.


4. OLE HENDRIKSEN
GOODNIGHT GLOW RETIN-ALT SLEEPING CRÈME

Etter at serumet har tørket og lagt seg over ansiktet som en stram maske går jeg over med denne magiske lilla kremen. Denne kremen inneholder også masse AHA-syrer og gir utrolig mye fuktighet i løpet av kvelden - en nattkrem som virkelig gir jobben sin.

5. OLE HENDRIKSEN
TRUTH SERUM

Etter å ha vasket ansiktet på morgenen tar jeg en pump av dette serumet og masserer det godt inn i huden. Serumet inneholder kollagen, Aloe vera og ekstrakt av appelsin og grønn te som får huden til å gløde hele dagen. Jeg har brukt denne kjempe lenge og digger den.


6. OLE HENDRIKSEN
SHEER TRANSFORMATION PERFECTING MOISTURIZER

Deretter går jeg over til en dagkrem som er fra samme serie som nattkremen og serumet jeg bruker. Denne inneholder akkurat de samme syrene og skal gi masse fuktighet iløpet av hele dagen.


7. KIEHL'S
CREAMY EYE TREATMENT

Hvis det er et produkt som jeg har tatt med meg til den nye rutinen så er det denne magiske øyekremen som jeg ELSKER. Det skal mye til før jeg bytter den ut! Hovedingrediensen er her Avocado - enough said.


8. RIEMANN P20
FACE SPF 30

Jeg har endelig valgt å ta det med solkrem seriøst, spesielt nå som jeg bruker produkter med syrer. Etter serum og dagkrem går jeg over med en solkrem med minst 20 i solfaktor. Jeg har iløpet av de siste dagene testet denne solkremen og er veldig fornøyd! Den er superlett og får ikke huden min til å se oljete ut - den eneste ulempen er at den ikke lukter så digg, men det er ikke akkurat det som er viktig med solkrem...

Denne gjengen her bruker jeg når huden min skriker etter ekstra pleie. Jeg bruker ikke disse samtidig, men avhengig av hva huden min trenger av pleie der og da.


9. OLE HENDRIKSEN
PORE-BALANCE FACIAL SAUNA SCRUB

Dette er verdens beste scrub rett og slett fordi den får huden til å være myk i flere dager og virkelig renser i dybden. Det heter "sauna" fordi den blir varm i det du masserer den på huden - helt magisk!


10. OLE HENDRIKSEN
COLD PLUNGE PORE MASK

I motsetningen til den varme scrub'en har vi her en kald turkis ansiktsmaske som dyptrenser, kontrollerer oljer på huden og reduserer porene. Dette er også et super godt produkt som ikke kommer til å skuffe deg - i hvert fall hvis du har noen oljete områder som meg.


11. OLE HENDRIKSEN
INSTANT TRANSFORMATION LEMON FACIAL PEEL

Okay, over til enda en hudredder! Dette er en hjemmebehandling med kraftfull peelingeffekt som ikke skal være på huden i mer enn 10 min (!!!). Denne peelingen inneholder også et høyt innhold AHA-syrer og eksfolierer huden skikkelig. Det er ikke ofte jeg sier dette om produkter, men du vil seriøst merke en forskjell med en gang du vasker bort denne med lunkent vann. Det er her veldig viktig at du også bruker en solkrem etter peelingen, da nesten alle døde hudceller fjernes og som automatisk vil gjøre huden din mer sensitiv enn vanlig.


12. KIEHLS
BLUE HERBAL SPOT TREATMENT

Det aller siste produktet jeg skal snakke om er denne lille tuben. Dette er en balm som jeg påfører steder jeg får utbrudd og for å rett og slett tørke ut kvisene. Det finnes mange ulike kremer som dette, men jeg er fornøyd med denne så langt!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Karine
Karine,
hvilke apper bruker du når du redigerer bildene dine? elsker bloggen din!!
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa