Day & Night

Jeg har det utrolig godt her nede og nyter hvert sekund av dette landet og alt det kan tilby. Ferien min går for det meste ut på strand, mat, drikke og byliv og er det jeg assosierer med en perfekt sommerferie. Dagene mine har foreløpig vært ganske like fordi jeg liker å lade litt opp de første dagene. Rett og slett bare ta det med ro før litt mer spennende turer og steder skal utforskes i dette landet.

Jeg tenkte jeg derfor ville vise dere gårsdagen gjennom noen få bilder og gleder meg til å vise dere resten av Libanons skatter.

Day 


Jeg starter alle dager på samme måte og det er selvfølgelig på stranda. For meg er det ingen bedre sted og måte å starte dagen sin på.

Night 


Igår kveld var jeg både i Beirut og Broumana! Vi startet kvelden i Broumana hvor vi tok oss noe digg og drikke og nøt den fantastiske utsikten. Dette er et område som ligger litt høyt oppe og jeg måtte faktisk ha på meg en jakke fordi det ble litt kjølig.

Turen gikk videre til Beiruts gater og vi endte opp på Bliss. Dette er en gate med alt du kan ønske deg av mat (paradis på jord spør du meg). Du finner alt fra Libanesisk til internasjonal mat og alt fra hommous til sjokolade. Et perfekt sted om du elsker mat.

Bliss

Broumana

Har du noen tips om hvor neste reise bør være?

Xoxo, Anna . 

Liker

Kommentarer

INSTAGRAM: @annarasmiaa