Date on a Tuesday

(Inneholder reklame)

Dagen i dag startet mye tidligere enn det sjelen min er komfortabel med. Med en vekkerklokke som ringte klokken 06:00 sto jeg opp for å gjøre meg klar til skolen. Jeg og de tidlige skoletimene er langt ifra gode venner og jeg føler jeg har mangel på energi hele dagen når jeg må opp så tidlig. 90% av den mangelen er kanskje fordi jeg la meg klokken 01:00 i går hehe, men jeg skylder heller på life.

Den eneste motivasjonen jeg hadde på en sliten tirsdag som dette var daten med Lailan. Vi dro til vår favoritt spot i Oslo, Albert bistro, for å spise god mat og nyte litt kvalitetstid sammen. Jeg bestille deilig Lammecarré som smakte helt fantastisk. Anbefales virkelg å ta turen innom Albert Bitrso på Akerbrygge om du er keen på god service og ikke minst god mat. Nå holder jeg og @lailan på å nyte en digg dessert og skal fylle kvelden med latter og gode samtaler som vi alltid gjør. Alltid like hyggelig å være med den vakre jenta der.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa