Comfortable x Stylish

(I samarbeid med Junkyard)

Outfit details

Genserkjole - NELLY

Belte - GUCCI

Sneakers - HER

Veske - Mango

Når jeg har en så hektisk uke som dette er det viktig at jeg kan bevege meg som jeg vil i det jeg har på og ikke minst ha noen behagelige sko som støtter meg gjennom de lange dagene. Er det noe jeg elsker så er det å være komfortabel, men samtidig stylish og det skal faktisk ikke så mye til.

Her har jeg valgt å bruke en stor genserkjole med et belte rundt midjen for å gi det et mer feminint preg. Bare dette i seg selv endrer hele looken. Siden jeg gikk for et ensfarget antrekk slang jeg også på min favoritt veske som har gulldetaljer og ulike prints.

Dette beltet og den veska som er mine to favoritt statement smykker kan få et hvilket som helst antrekk til å se bra ut. Til og med når man har på en genserkjole og noen svarte sneakers. Disse skoene er de nyeste i sneakerfamilien min og du kan få kjøpt de HER . Jeg trengte noen svarte sko som passer med alt og er veldig fornøyd med dette kjøpet. De er utrolig behagelige og om du leter etter sko som passer til lange og slitsomme dager anbefaler jeg disse på det sterkeste!

Siden jeg elsker denne kombinasjonen tenkte jeg å komme med mine favoritt tips til hvordan man kan kle seg både komfortabelt og moteriktig.


TIPS TO STAY COMFORTABLE AND STYLISH

Sneakers

Kjøp noen behagelige, men kule sko. Et par som kan gå med alt, men som samtidig løfter opp hele antrekket. Det kan enten være et par sneakers som skiller seg ut med fargen eller formen. Kanskje noe metallic? eller noe med litt ekstra bling? Ingen regler her!


Stoff og tekstil

Kjøp plagg av behagelig stoff. Enten om det skal være en hettegenser eller en skjorte. Unngå veldig tettsittende plagg og kjøp de i store størrelser. På den måten kan man heller justere størrelsen ved hjelp av andre tilbehør om man ønsker det.


Tilbehør

Gå for enkle og behagelige plagg, men fokuser på smykker og andre tilbehør. Kjøp belter som du kan ha rundt livet, øredobber som er synlige og fargerike vesker som er enkle å drasse rundt med seg. Det er denne delen av et antrekk som er avgjørende. En hatt kanskje? Eller hva med å investere i noen kule solbriller som skiller seg ut litt?


Boyfriend jeans

Man bommer aldri når man går for jeans og det passer til alt og nesten alle anledninger. Ingenting er mer behagelig og stilig samtidig enn noen boyfriend jeans. Det er som å gå i en joggebukse, bare i et annet stoff.


Oversized sweaters 

Oversized sweaters går aldri ut av moten og man kan faktisk aldri ha nok av disse. Ingenting er diggere enn å slenge på en varm og stor strikket sweater med noen strømper. Så fint, behagelig og passer perfekt til høstværet!

(bilder fra WeHeartIt)

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Nana
,
Flott antrekk og gode tips! Takk for det😊🌹
Mariejuliussen
Mariejuliussen,
Så utrolig fint antrekk! ❤️
nouw.com/mariejuliussen

INSTAGRAM: @annarasmiaa