COAT OBSESSION

Da var ferien over og jeg er tilbake til den normale hverdagen og ikke minst rutiner. Jeg hadde ikke takket nei til flere fridager, men trøster meg selv med at jeg snart setter kursen mot varmere strøk for å kickstarte nyåret. Med dette året kommer det større ansvar, spesielt på jobb og jeg ser skikkelig frem til å utfordre meg selv og ikke minst lære mer! Nå som det begynner å bli litt lysere ute blir det selvfølgelig også mye mer innhold som skapes til bloggen og jeg gleder meg til å dele mer med dere.

Du er enig med at man ikke kan ha nok av kåper? Altså jeg har blitt helt hekta i det siste og stopper ikke innkjøpet av jakker i forskjellige farger, lengder og mønster. Her om dagen så jeg tilbake til hvordan stilen min var før og kan love deg at kontrastene var store. Før kunne jeg aldri gå med en kåpe som jeg har på meg her og gikk alltid for safe og basic farger og plagg - i dag prøver jeg heller å holde meg litt utenfor "safesonen" som jeg ellers var veldig glad i. Takk og pris skjønte jeg etter hvert at jakker er veldig viktig på vinteren og spesielt her i Norge, da det rett og slett er det eneste som synes av klærne våres, lol.

OUTFIT DETAILS:

Coat - BikBok
Sweater - ZARA
Jeans - TopShop
Bag & Belt - GUCCI
Sunglasses - PRADA
Shoes - Bianco
Hairclip - Glitter

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

madelenholos
madelenholos,
Det blir aldri nok kåper nei😍Så fin!
nouw.com/madelenholos
vildeunnli
vildeunnli,
Ååh elsker antrekket! Og heelt enig - har sååå mange jakker at huff, men klarer ikke stoppe!😍
nouw.com/vildeunnli
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa