BOXFRESH

Det eneste jeg venter på nå er at snøen skal smelte for at jeg skal kunne bruke mine nye sneakers. Min kjærlighet for sneakers har vært veldig stor helt siden jeg var et lite barn og hver gang mamma ville gjøre meg ekstra glad kjøpte hun alltid et par nye sko til meg. Jeg husker til og med at vi pleide å krangle om hvilke sko jeg skulle ha på, for om jeg kunne velge så hadde jeg gått for freshe sneakers året rundt. Jeg har aldri likt vintersko og pleide derfor å ta på sneakers bak ryggen til mamma om vinteren og deretter løpe ut av huset.

Per dags dato har jeg blitt flinkere på å tilpasse sko og vær, rett og slett fordi skoene har blitt dyrere med årene, hahah. Nå velger jeg heller å vente litt med å bruke favoritt sneakersene fordi jeg ikke vil ødelegge de i snøen og gjørmen som er rundt oss for tiden - ellers hadde jeg enkelt ofret føttene og kulden for å kunne se ned på et par fine sko.

As you guys know, så kjøpte jeg endelig the sneakers of my dreams i Roma, men jeg har ikke vist dere de enda! De er fra Alexander McQueen sin oversized sneakers kolleksjon og var på ønskelisten veldig lenge. Jeg er veldig weak for hvite sko og gikk derfor for det valget, men ønsket at de skulle skille seg ut litt og valgte derfor en bakdel som var dus rosa og velvet - fiineste!

Skoene kostet selvfølgelig litt, men personlig liker jeg å gjøre "moteinvesteringer" som dette fordi jeg vet jeg er en person som bruker sneakers ofte. Altså, jeg bruker det med absolutt alt - enten om det er kjoler eller joggebukser.

Enough talking,

let´s unbox !

HVA SYNES DERE OM OVERSIZED SNEAKERS?

xx, Anna .

  • FASHION

Liker

Kommentarer

Fannybyejensen
Fannybyejensen,

Omg, de var sykt kule! Digger den røde detaljen 😍

nouw.com/fannybyejensen
Namini
Namini,
Ahh damn! Gleder meg noe villt til å se deg style disse!
nouw.com/namini
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa