Bli med meg på DR.Martens Event

Hey there!

Hvis du liker Dr.Martens og sko generelt så har jeg en super nyhet til deg! Dr.Martens har endelig åpnet sin egen flagship butikk i Oslo og torsdag 19. Oktober klokken 19:00-20:30 har du muligheten til å være med på å feire dette. Eventer blir så mye morsommere når jeg får muligheten til å invitere dere også! Bli med på en innholdsrik shoppingkveld med god musikk, drinker og få 20% rabatt på høstens nyheter. Jeg og noen venninner er i hvert fall klare for torsdagen og jeg håper på å se noen av dere der.

For å melde deg på trenger du kun å sende en mail til: osa@nouw.com

Torsdag 19. Oktober // kl. 19:00-20:30

Oslo, Torggata 23

OBS: 18 års aldersgrense!

Jeg ble akkurat ferdig på jobb og er på vei til skolen for å lese litt. Jeg er i en utrolig hektisk periode og eksamenene mine nærmer seg. Jeg har allerede levert to deleksamener og forbereder meg på fire til. Det er derfor kvaliteten på bloggingen ikke har vært på topp, men håper dere har forståelse for dette ❤️ Gleder meg til koble litt av på Torsdagen!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LATEST

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa