BLEKK.

"for i bunn og grunn har vi alle en penn, men kan noen ganger bare mangle litt blekk."

Jeg har alltid stått for at man skal snakke ut om det man synes er feil, det man har på hjertet eller bare det man føler, men det er ikke alltid like enkelt. Etter et samarbeid med NDLA som gikk ut på å engasjere unge mennesker til å skrive mer har jeg selv tenkt mer på hva som faktisk kan stå i veien for mennesker når det kommer til akkurat dette. For vi har alle følelser, tanker, meninger og ikke minst en stemme, men for mange finnes det også konsekvenser av å heve stemmen eller så er det bare helt ute av komfortsonen å skrike ut selv om man innerst inne har et behov for det.

Å skrive er for meg en måte å reparere sjelen min på og hvis det er en ting som hjelper meg med å tenke klarere så er det å få ned et par ord på en blank side. Jeg vet at det er slik for mange av dere også, men vet samtidig at det er flere ting som kan stå i veien før man bestemmer seg for å dele sin stemme med resten av verden.

Jeg lagde meg en blogg for å gjøre denne prosessen enklere for min del og ikke minst for å ikke lenger være avhengig for at store mediekilder måtte «godkjenne» min tekst før den eventuelt ble publisert. Jeg lagde meg denne bloggen for å selv bestemme over publiserknappen og for å si ting når jeg følte for det på akkurat det tidspunktet jeg ønsket - og fra og med idag vil jeg dele denne muligheten med dere. Jeg er ingen stor blogger, men jeg har noen lesere som jeg er veldig takknemlig over og det i seg selv er mer enn nok for meg. Hvis du har lest bloggen min lenge vet du at det ligger mye mer bak denne plattformen enn kun mote og glitter og nå vil jeg styrke dette enda mer.

Jeg vil dele denne plattformen med flere for å gi deg en høyere stemme hvis du en gang skulle trenge det. Noen ganger er det bare nok å bli hørt, uavhengig av om folk vet hvem du er eller ikke - for i bunn og grunn har vi alle en penn, men mangler bare litt blekk.

BLEKK vil være en side på bloggen min som er åpen for alle, uavhengig av om folk sender inn noe eller ikke. Her vil jeg gi deg muligheten til å sende meg dine tekster, meninger, følelser og tanker rundt ulike emner slik at jeg videre kan legge det ut. Du velger selv om det skal være anonymt eller ikke og det er kun din penn som begrenser deg - ingen andre.

Lange tekster, korte tekster, seriøse tekster, mindre seriøse tekster, kjærlighet, religion, politikk og samfunn. BLEKK har ingen kategori.

Hvis du vil at jeg skal publisere en tekst kan du sende meg den til: annarasmia@hotmail.com

Nå vil jeg endelig dele mitt blekk med dere og jeg håper du har pennen din klar - for jeg er så klar for å lytte og ikke minst lære mer.

x, Anna .

  • BLEKK

Liker

Kommentarer

livetmitt93
Lina Kamil
Lina Kamil,
Takk for at du er den du er, og for alt du gjør. ❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa