Blanda følelser

Da var første dag på jobb unnagjort og jeg sitter igjen med mange tanker, ideer og følelser. Dette er virkelig en ny start og ikke minst en stor mulighet og jeg er både nervøs, glad, spent og motivert på en gang.. Det er svært annerledes enn det jeg tidligere har jobbet med og jeg ser veldig frem til å lære og ikke minst utvikle meg selv på den fronten!

. . .

Etter jobb måtte jeg løpe hjem for å hente en gave til Nora og deretter løpe ut igjen. Nora er bestevenninnen min og hadde bursdag i dag og jeg ville så gjerne overraske henne selv om hun drukner i eksamensbøker for tiden. Det viktigste var at vi fikk litt tid sammen og samtidig få henne til å "koble av" litt. Alltid like godt å være med Nora ❤️ Vi koste oss til tross for at det var en kort tur.

less is more ...

Ooog bare se på den nye kjolen jeg har kjøpt meg. Den er utrolig enkel, med små detaljer som gjør den så elegant. Elsket hvordan beltet gjorde den enda finere. Jeg lever for slike "basic" plagg som fortsatt klarer å skille seg ut.

Black, white & gold

Stripes

Outfit details

Kjole - Zara

Belte - GUCCI

Pumps - Moods Of Norway

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Nana
Nana,
So elegant! So beautiful ❤️👍🏻
emiliehelle
emiliehelle,
Sinnsykt fint!
nouw.com/emiliehelle
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa