Birthdaygirl

Hallo ♡

I går fylte jeg 21 år og jeg kunne ikke bedt om en mer fantastisk dag. Det var et døgn fyllt med latter, kjærlighet, vennskap, familie, gaver, god mat, glede og ikke minst OVERRASKELSER. Jeg er utrolig blessed og heldig for å ha så mange gode mennesker rundt meg, for de er det mest verdifulle i mitt liv.

Det hele startet med at jeg og noen av mine herlige venninner tok oss en matbit på Ling Ling. Jeg hadde lenge lyst til å teste ut maten der og tenkte det var en perfekt anledning til det i går. De skuffet virkelig ikke og jeg ble utrolig fornøyd med både maten, drikken, servicen og ikke minst atmosfæren. Anbefales på det sterkeste!

Etter å ha vært i byen en stund tok vi turen videre til en annen venninne hvor flere av mine venner var samlet for å overraske meg. Jeg hadde null anelse eller forventninger om at dette var planlagt og ble utrolig glad og ikke minst rørt. Takk til dere alle. Dere er gull.

21 års bursdagen min skal selvfølgelig feires med enda mer fest, men ikke før i starten av August. Jeg elsker å ha bursdag i Juli, men samtidig får man ikke være med alle sine nære og kjære fordi de fleste er på ferie. Så jeg har virkelig noe å se frem til! Uansett, her er noen bilder fra gårsdagen ♡

ling ling 

Birthday outfit

flowers

Xoxo, Anna .

Liker

Kommentarer

annarasmia
annarasmia,
Tusen takk ❤️🙊
nouw.com/annarasmia
Mari
Mari,
Hei! Jeg syntes du tar kjempe fine bilder og redigerer de fint. Spesielt de bildene hvor du har svart/hvit bakgrunn. Jeg lurer på om du kan ha et innlegg hvor du forteller hvordan du gjør det? Jeg har skjønt at det er på Vsco men klarer ikke å finne meg fram til hvordan man gjør det.. setter stor pris på om du kan gjøre det:)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa