BIKE SHORTS & WEEKEND VIBES

Sykkelshortser har den siste tiden blitt en stor trend og først visste jeg ikke helt hva jeg syntes om det.. Til tross for usikkerheten rundt hva jeg mente valgte jeg faktisk å klippe noen jeans for å lage mine egne! Jeg tok et par gamle svarte jeans og klippet de litt over knærne. Personlig synes jeg det er mye finere med jeans stoff og likte godt hvordan resultatet ble. De som kjenner meg vet at jeg har en tendens til å klippe klærne mine – jeg har alltid gjort det med alle slags plagg og spesielt hvis jeg kjeder meg… Samtidig er det litt utfordrende å style «sykkelshorts». Jeg valgte å gå for noe oversized over og kombinerte det hele med en skulderveske og mine fine svarte heler. En litt annerledes look, men det er bra med det også noen ganger!

Nå skal jeg straks ut for å møte lillesøster og en barndomsvenninne. Vi skal ta en matbit sammen og har en del ting å catche opp i! I dag skal jeg også ta det litt rolig for imorgen er det en del ting på planen - blant annet fashion show og en frisørtime! Ha en super helg!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Killing them streets looking fresh AF! Like come one, du er en fashion week i seg sjæl <3
nouw.com/namini
Linnhege
Linnhege,
så stilig 😊
nouw.com/linnhege
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa