Banana Bright Eye Crème Review

Hallo hallo!

Da var det på tide med enda en review! Denne gangen har jeg testet den populære Banana Bright øye-kremen fra Ole Hendriksen som absolutt alle influencere har lagt ut bilder av og snakket så mye om. Det er akkurat disse produktene jeg liker å teste for å se om de virkelig er verdt pengene og oppmerksomheten. Jeg har snart brukt øye-kremen i 2 uker og føler at jeg nå kan gi dere en ærlig mening om hva jeg synes om den.

Beskrivelse:
"En unik krem som øyeblikkelig lysner og fargekorrigerer øyeområdet - det ultimate crossoverproduktet med pleie og make-up i ett! Inspirert av bananpulveret som er en rekke make-up artisters "must have" produkt. Kremen inneholder en unik collagen boost av c-vitaminer som strammer opp huden, reduserer synligheten av fine linjer og mørke ringer, samt at den fukter i dybden. Banana Bright Eye Cream har en lett og luftg konsistens som gjør at make-up'en bli lettere å legge og sitter bedre på huden. Passer til alle hudtyper."

Pris:
495 kr

Min mening og er den verdt pengene?
Når jeg først så hvor mange som hadde reklamert for denne kremen tenkte jeg automatisk på at det var et oppskrytt produkt som ble markedsført på en veldig bra måte. Jeg så den over alt og jeg hørte flere snakke om den, men i bunn og grunn kunne det ikke være magi i en boks, right? men for å være helt ærlig med dere så er dette den beste øye-kremen jeg har prøvd så langt. Jeg følte aldri at jeg fikk noe annet enn fuktighet fra tidligere øye-kremer, men med denne kunne jeg se mye bedre resultater. Den lysner, strammer og gir en helt nydelig glød til huden. Samtidig ble jeg svært overrasket over hvor godt den samarbeidet med sminken min! Altså det er den beste basen å ha under øyet før man påfører concealer. Jeg likte også veldig godt at den var tynn, men samtidig svært fuktighetsgivende og pleiende.

Kremen har en typ beige farge som hjelper til med å lysne under øynene og det passer perfekt til dager hvor du vil ha en sminkefri dag, men samtidig se ut som et levende menneske. Den er med andre ord god til både sminke-og sminkefri dager og var et stort pluss for meg.

Når det kommer til produkt og pris så må jeg først nevne at man ikke får så mye produkt. Man får 15ml for nesten 500 kr, men det passer egentlig greit fordi det er en øye-krem og fordi man ikke skal påføre så mye om gangen. Alt i alt synes jeg den fortjener pengene fordi jeg så en forskjell og ble fornøyd med hvordan den virket som en god base, men samtidig en pleiende krem for den sensitive og tynne huden man har under øynene. Derfor kan jeg trygt anbefale deg denne om du liker å investere i gode produkter og om du er på utkikk etter en god øyekrem!

ANNONSELENKE

Du kan få kjøpt den HER!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

tonjesynnove
tonjesynnove,
ah, denne må jeg skaffe meg!
nouw.com/tonjesynnove
Birgithe
Birgithe,
BROWgoals! <3
nouw.com/birgithe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa